"Ako mi se neki odjevni komad sviđa, kupit ću ga bez obzira na cijenu!"

Nova zvijezda rubrike "Look of the Day" je studentica Marija Gverić!
Vidi originalni članak

Zanimljivih djevojaka s Instagrama nikad dosta, a jedna od koje volimo crpiti inspiraciju definitivno je Marija Gverić. Na društvenim ćete je mrežama pronaći pod nickom @merigveri, a, kad uđete u njezin svijet, ući ćete u svijet koji se sastoji od ljubavi prema modi, svakodnevnim sitnicama, putovanjima i uživanja u životu! 

Reci nam nešto više o sebi - čime se baviš, što radiš u slobodno vrijeme... Ukratko, predstavi se!

Studentica sam četvrte godine pedagogije i sociologije u Zadru. Svoje slobodno vrijeme volim iskoristiti sa prijateljicama ili uz dobru knjigu. Obožavam trenirati i biti u pokretu predstavlja dio moje dnevne rutine. Kad je riječ o modi mogu reći da ona predstavlja moju strast. Obožavam pratiti modne trendove i pronalazit uvijek nešto za sebe. Mogu reći da mi odijevanje predstavlja omiljeni dio mog dana gdje se volim igrati kombinacijama koje ovise o mom raspoloženju. Stil predstavlja tko ste, bez potrebe za govorom. To je ono što volim.

Kako bi opisala svoj stil?

Rekla bih da ovisi o mom raspoloženju. Nekad mi odgovara biti casual u trapericama i običnoj košulji, a ponekad se volim osjećati ženstvenom i elegantnom. Trenutno bih rekla casual s dozom elegancije.

U čemu pronalaziš inspiraciju, tko su ti modni uzori?

Inspiraciju pronalazim svugdje. Nadahnuta sam sa različitim stvarima, kao što su časopisi, lijepe fotografije na Instagrama, uličnom modom. Kao modne uzore rekla bih definitivno Negin Mirsalehi, obožavam njen stil odijevanja. Osim nje istaknula bih Emelie Natascha Lindmark, Michèle Krüsi i Xenia Van Der Woodsen. Od domaćih cura istaknula bih Žanu Jurišić i Anu Bacinger.

Gdje najradije kupuješ i koga preferiraš od dizajnera i brendova?

Volim Zaru, Stradivarius, Mango... Stvarno ovisi o odjevnom predmetu. Ako mi se odjevni predmet svidi, kupit ću ga bez obzira na marku. Jako volim proći po thrift shopovima, uvijek se zanimljive stvari pronađu. Od stranih dizajnera obožavam Dior, Valentino i klasičan Chanel.

Koji ti je omiljeni komad u ormaru?

Za ljetne dane rekla bih bluza bez naramenica i torba u boji. Ženstveno, a opet jednostavno.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".