Ako kupite suknju poput njezine, sigurno nećete pogriješiti jer je najveći jesenski trend

Goran Čižmešija fotkao je ljepoticu u hit komadu, no neće se svima svidjeti
Vidi originalni članak

Uz životinjske uzorke, karirani nam se print ove sezone vratio u modu pa ga možemo pronaći baš na svemu. Trendseterice su karirano rado prihvatile i odlično uklopile u svoj stil, a dokaz za to je zgodna Parižanka koju je fotkao naš Goran Čižmešija.

Ona je spojila nespojive komade, no izgleda izvrsno: kariranu suknju kombinirala je uz majicu s printom i tenisice, a sve je upotpunila detaljima. Upravo su ovakve suknje veliki hit i stvarno nećete pogriješiti ako sličan model dodate u svoju kolekciju, bez obzira na to radi li se o mini ili maxi modelima. Svidio nam se odabir njezinih modnih dodataka, osobito Chanel torbica koja je baš dobro zaokružila kombinaciju! 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".