Ah, Dior!

FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver
Nakon nekoliko burnih mjeseci, sve su oči bile fokusirane na Dior i najnoviju couture kolekciju...
Vidi originalni članak

Nakon što je Raf Simons napustio mjesto kreativnog direktora ove modne kuće, nakon mjeseci nagađanja i špekuliranja mjesto su (za sada) preuzeli Lucie Meier i Serge Ruffieux. Iako u najnovijoj couture kolekciji nismo vidjeli ništa do sada ne viđeno ona je nedvojbeno ostavila utisak na modni svijet. Elegancija i ženstvenost i ovog su puta vodili glavnu riječ. Jasne linije,i klasični minimalizam ukrašene su i na neki način modernizirane zlatnim detaljima i ponekim lepršavim komadima. Grublja šminka savršeno je kontrirala bogatom nakitu.

Kolekcija je u cijelosti crno bijela i sjajnih komada zaista nije neodstajalo no ne možemo se oteti dojmu kako ovaj modni dvojac ipak nije dorastao zadatku. Ipak je nedostajalo "ono nešto" što bi ostavilo jači Dior trag, na kojeg je modni svijet navikao!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".