Agentica za nekretnine nosi popularne tenisice koje se mnogima ne sviđaju, ali njoj baš dobro pristaju

Eva je ružičasti sako kombinirala sa širokim trapericama i popularnim sock-sneakers koje je popularizirala Balenciaga, a kasnije su se našle u kolekcijama mnogih dizajnerskih i high street brendova.
Vidi originalni članak

Eva Krstanović modno je osviještena agentica za nekretnine koju je naš Goran Čižmešija fotkao na zagrebačkoj špici u outfitu koji može biti super inspiracija u ovom radnom tjednu. Fotografija je nastala u svibnju prošle godine, a ideju spajanja formalnijih i ležernijih komada ukrast ćemo i ovog proljeća jer je pokazala odličan outfit za svaki dan. 

- Sredila sam se jer poslovno obilazm grad, išla sam pogledati neke nekretnine. Ružičasta nije moja najdraža boja, a ovo je sako iz starije proljetne kolekcije, slučajno sam ga odabrala - ispričala je Eva tada.

Osvrnula se i na trendove, prokomentiravši kako neće pohitati za novim trendovima, no kako dolaze, tako će kupiti ono što joj se svidi i uklopiti u vlastiti stil. 

Eva je ružičasti sako kombinirala sa širokim trapericama i popularnim sock-sneakers koje je popularizirala Balenciaga, a kasnije su se našle u kolekcijama mnogih dizajnerskih i high street brendova. O njima vlada podijeljeno mišljenje, volite ih ili ne, no stajliš Eva zna kako ih nositi. 

Na sniženju se isplati kupiti komade za proljeće i ljeto, pronašli smo super stvari već od 3,99 eura:

FOTO: Zara Midi haljina od patchworka 22,99 EUR FOTO: Zara Maksi kaftan 19,99 EUR FOTO: Zara Pamučna majica s naramenicama 3,99 EUR FOTO: Zara Kožne balerinke s otvorenom petom 22,99 EUR FOTO: Zara Bazični pleteni top bez rukava 7,99 EUR FOTO: Zara Tunika haljina s uzorkom 19,99 EUR FOTO: Zara Mokasinke s otvorenom petom I metalnim ukrasom 15,99 EUR FOTO: Zara Duga haljina s uzorkom 22,99 EUR FOTO: Zara Sandale s ravnim potplatom 19,99 EUR FOTO: Zara Bazični kratko rezani pleteni top 7,99 EUR FOTO: Zara Rastezljivi pleteni top otkrivenih ramena 5,99 EUR FOTO: Zara Kratka haljina od rastezljivog pletiva 12,99 EUR FOTO: Zara Sandale s potpeticom I platformom 19,99 EUR FOTO: Zara Duge hlače 15,99 EUR FOTO: Zara Haljina od mješavine lana s otvorenim leđima 19,99 EUR ,

Ovako efektan outfit ne špici ne vidimo često, a posebno dobro izgleda uz kožni baloner
Nekoliko pogrešaka zbog kojih vam puder na licu stvara 'cakey' efekt i savjeti kako ih izbjeći
Dama od koje možemo učiti o stilu: 'Mislila sam da više neću nositi tu suknju, a ni dugo nisam nosila privjesak maćuhice'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".