Agentica za nekretnine ima modnu formulu bez greške: 'Inače sam uvijek u štiklama, ovo je izuzetak što nosim tenisice'

Izabrala je model s glomaznim đonom i njime zaokružila spoj kožnih bermuda i kariranog sakoa
Vidi originalni članak

Ljetnim smo kombinacijama polako počeli dodavati i jesenske modne favorite, među kojima se ističe sako. Klasik u garderobi nosiv je kroz cijelu godinu, a vrijedan je investicije jer se može nositi kao dio odijela, uz traperice, haljine... Izvrsno izgleda i kad se nosi uz bermude, kako ga nosi agentica za nekretnine koju je u gradu prošlog kolovoza fotografirao naš Goran Čižmešija.

Njezino je ime Nikolina Zelić, a za Divu je ispričala da se sredila za ručak. Odabrala je, kaže, nešto jednostavno, a opet drugačije:

– Najdraže su mi neutralne boje, iako ponekad nosim i neke žive. Inače sam uvijek u štiklama, ovo danas je izuzetak što sam u tenisicama. 

Karirani sako, klasik među uzorcima koji u prvi plan dođe s jesenskim danima, kombinirala je s kožnim bermudama i stvorila cool efekt.

Stajlingu je dodala klasičnu bijelu bluzu i upotpunila zlatnim nakitom. Kod izbora dodataka, držala se modne jednostavnosti pa je outfitu upotpunila kožnom crnom torbom i bijelim tenisicama s glomaznim đonom koje su već godinama hit među ljubiteljicama, ali i ljubiteljima mode. Bijele su i svestrane pa se lako kombiniraju, a osim uz hlače, super izgledaju i kad se nose uz haljine i suknje. 

U galeriji pogledajte što se ovog ljeta nosilo na zagrebačkim ulicama:

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

Najljepša manikura za jesen vječni je klasik kojeg se jednostavno ne možemo zasititi
Sa Notino stranice izdvojili smo top 5 parfema koje Hrvatice obožavaju
Nina Badrić za nastup u Karlovcu odabrala zanimljiv spoj cargo hlača, sakoa i visokih štikli

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".