Adventski kalendar koji će izmamiti osmijeh na svaku njuškicu

Male i velike gurmane posebno će razveseliti punjenje adventskog kalendara, jer će u njemu pronaći ukusne i zdrave keksiće, pečene ručno na tradicionalan način te rađene od mesa divljači, jaja, mrkve, kokosovog ulja, cjelovitog pšeničnog i raženog brašna
Vidi originalni članak

Prva pasja pekarna u Hrvatskoj, Hov-Hov, za nadolazeće je blagdane našim  najboljim četveronožnim prijateljima pripremila pravu božićnu gozbu. Osim već tradicionalne ponude blagdanskih keksića, u obliku gingermana, snjegovića, bora, lincer kolačića i merry x-mas kosti, od sada možete pronaći i jedinstvene Hov-Hov adventske kalendare i šampanjac, koji će razveseliti svakog psića.

Male i velike gurmane posebno će razveseliti punjenje adventskog kalendara, jer će u njemu pronaći ukusne i zdrave keksiće, pečene ručno na tradicionalan način te rađene od mesa divljači, jaja, mrkve, kokosovog ulja, cjelovitog pšeničnog i raženog brašna.

Svi proizvodi u ponudi pasje pekarne Hov-Hov su rađeni od 100% prirodnih sastojaka, bez aditiva, konzervansa, soli, šećera te su potpuni sigurni i zdravi za sve pse, pogotovo one s alergijama ili zdravstvenim problemima.

Za prepuštanje potpunom blagdanskom ugođaju, bit će dovoljna čašica pravog šampanjca za pse! Pawsecco je voda puna ljekovitih bilja i minerala, koja će vašem psiću pomoći s ojačanjem imuniteta i s probavom. Možete ga preliti preko hrane ili jednostavno natočiti u čašu ili zdjelicu, kao vodu. Jedina nuspojava  konzumacije ovog šampanjca su doslovno sve četiri u zraku, mahanje repićem i skakanje od sreće. Podijelite radost odbrojavanja dana do Božića sa svojim psićem te nazdravite uz čašicu šampanjca za sve predivne trenutke provedene skupa i nove koji tek slijede.

Svi četveronožni gurmani moći će uživati u ovim delicijama i u prvom hrvatskom restoranu za pse, koji Hov-Hov uskoro ekskluzivno otvara u sklopu Fuliranja, na trgu J.J.Strossmayera. Više informacija možete pronaći na njihovoj facebook stranici Hov-Hov Zagreb.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".