Ovu kombinaciju definitivno želimo vidjeti u vlastitom ormaru!

Iz nje vrišti: ljeto!
Vidi originalni članak

Volimo ljeto, volimo ljetne kombinacije! Kako i ne bismo kad su tako jednostavne, a tako chic! Jedna od njih je i ova koju smo pronašli u Stradivariusu - sastavljena je od komada koji se definitivno trebaju pronaći u svakom ženskom ormaru: čipkasta bluza, hlače s cvjetnim uzorkom i sandale s platformom svakako su must have ovog ljeta. 

Bluza koja izgleda poput čipkaste uvijek će vam dobro doći u ormaru, bez obzira idete li na posao, kavu s prijateljicama ili na ludi ljetni tulum, a ovom od 149 kuna nema greške!

Cvjetni je uzorak najpopularniji uzorak, ne samo ovog ljeta, već općenito pa možemo reći da polako postaje klasik i staje uz bok s prugicama. Ovo je svakako dovoljan razlog da u ormar dodate cvjetne hlače, a ove se u Stradivariusu prodaju po cijeni od 149 kuna. 

Sandale s ravnom platformom uvukle su nam se u ormariće za cipele još od prošle godine i od tad ne odbijaju izaći. Mi se ne žalimo jer su stvorene za sve prigode, od posla do svakodnevnih druženja. Cijena Stradivariusovih je 249 kuna. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".