Adriana Lima ukrala pozornost stajlinzima na crvenom tepihu: Svakim pojavljivanjem pokazala sve efektnije kombinacije

Nakon što je Rihanna "redefinirala" pojam trudničke mode, njezin primjer slijedi i Adriana Lima, bivša Viktorijina anđelica.
Vidi originalni članak

Još sutra traje Filmski festival u Cannesu, a na jednom od glamuroznijih crvenih tepiha, uz oskarovski i Met Galu, donio nam je i mnogo zanimljivih odjevnih kombinacija i modnih odabira. Jedna od zvijezda s A-liste koja je plijenila pozornost bila je i Adriana Lima. Na crvenom je tepihu ponosno isticala trudnički trbuh i izazvala niz pozitivnih reakcija.

Tako se na premijeri filma "Top Gun: Maverick" pojavila u stajlingu s Balmainovim potpisom. Crna haljina dugih rukava i s V-izrezom izgledala je vrlo efektno zahvaljujući prorezu koji je u prvi plan stavio trudnički trbuh. 

Na Chopardovom tulumu pojavila se u raskošnoj kreaciji s potpisom brenda Roberto Cavalli. Riječ je o komadima iz kolekcije za jesen 2022., dizajnirao ih je Fausto Puglisi a sastoji se od lepršave zelene suknje životinjskog uzorka i grudnjaka koji je za ovu prigodu bio u svojstvu topa s kožnim detaljima. Za razliku od prvog dana na crvenom tepihu, kad je odabrala potpuno ravnu frizuru, kosu je stilizirala u lagane valove.

Bivša Viktorijina anđelica, na premijeri filma "Elvis" pokazala je jedno od najupečatljivijih izdanja na ovogodišnjem canneskom crvenom tepihu. Njezin je izbor bila lepršava haljina u oker nijansi koja ne prolazi nezamijećeno zahvaljujući detaljima s perlicama i stakalcima. Haljinu potpisuje libanonski modni dizajner Nicolas Jebran, a potječe iz couture kolekcije jesen/zima 2008.

 

Bornu Kotromanić još smo prošle godine mogli vidjeti u najtraženijim sandalama sezone, a kombinira ih na odvažan način

Plijeni pažnju modnim odabirima: Na finalu Kupa pojavila se u trapericama koje joj pristaju kao salivene i s hit torbom

Ovakve štikle i haljina na špici ne prolaze nezamijećeno: 'U bolnici pazim da se tetovaže ne vide, ali privatno ih volim pokazati'

Mama i kći uvijek nas oduševe smislom za modu: 'Ja sam se prva ujutro ovako obukla za školu, a mama se kasnije uskladila'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".