Adele u glamuroznom crnom izdanju osvojila crveni tepih: Ukrala pozornost raskošnim odabirom haljine i nakita

Pjevačica je doma otišla i s nagradom, i to za najbolju pjesmu, zahvaljujući hitu "Easy On Me".
Vidi originalni članak

Adele je, prema riječima Voguea, donijela dašak Hollywooda na crveni tepih kad se na dodjeli Brit Awardsa u Londonu pojavila u raskošnoj crnoj kreaciji koju potpisuje Armani Privé. Doma je otišla i s nagradom, i to za najbolju pjesmu, zahvaljujući hitu "Easy On Me".

Njezina stilistica Jamie Mizrahi u osmišljavanju stajlinga držala se estetike starog Hollywooda, a Vogue piše kako je pjevačica osvojila crveni tepih, pritom izgledajući kao da je "došla proslaviti koliko je daleko dogurala sa svojim uspjesima": 

Prošlo je šest godina otkako je Adele posljednji put prošetala crvenih tepihom Brit Awardsa, kad je nosila šljokičastu Valentino haljinu. Custom made baršunasta haljina s raskošnim točkastim tilom, nude make up i frizura s elegantnim valovima izvrstan su odabir za "povratak".

Baršun i til imaju glamurozan prizvuk i kao stvoreni su za formalne prigode poput crvenog tepiha, a srcoliki dekolte izvrstan je detalj koji ovu haljinu čini jedinstvenom. Veliku dozu glamura dodala je odabirom nakita pa je kombinaciju zaokružila dijamantnim nakitom. 

 

Ležerno i chic, to je kombinacija kakvu trebamo za novi radni tjedan, a ova je odvjetnica prava majstorica za takve outfite

Sandale na čarape i leopard od glave do pete - to može isfurati samo Borna: 'Ovo je odraz lijenosti, ležernosti i udobnosti'

Zatvaraju se trgovine i web shop jednog od omiljenih Zarinih "sestrinskih" brendova

Čizme poput njezinih izvrstan su ulov: Svojim se odabirom istaknula na zagrebačkim ulicama

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".