9 romantičnih košulja s volanima za poslovni look

FOTO: Asos FOTO: Net-a-Porter FOTO: LuLu Couture FOTO: Asos FOTO: Net A Porter FOTO: LuLu Couture FOTO: Asos FOTO: Net A Porter FOTO: Net A Porter
Volani su trend kojem se iznova vraćamo svakog proljeća. Upotpunite svoj poslovni look košuljom s romantičnim volanima...
Vidi originalni članak

Dolaskom proljeća osjetimo želju da minimalističkim zimskim poslovnim kombinacijama udahnemo dašak proljetne ležernosti i romantike. Kako poslovni kodeks često podrazumijeva nešto konvencionalniju odjevnu politiku, bitno je odabrati jedan statement detalj i ukomponirati ga u svoj styling. Mi predlažemo da to budu volani koji daju dodatnu teksturu i dinamičnost. Logičan odabir pri tome su dakako košulje s volanima.

Sudeći prema stranim i domaćim webshopovima košulje s volanima ovog proljeća su apsolutni hit. Iskombinirajte bluzu s par nježnih volana s donjim dijelom iz vašeg ormara ili se pak odlučite za košulju-haljinu te se istaknite ženstvenim, sofisticiranim i elegantnim staylingom na vašem radnom mjestu.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".