9 elegantnih sandala za posebne prilike

FOTO: Asos, Net A Porter FOTO: Net A Porter, Gucci $750 FOTO: Asos, Missguided $40 FOTO: Net A Porter, Saint Laurent $795 FOTO: Net A Porter, Saint Laurent $795 FOTO: Asos, Aldo $97 FOTO: Stuart Weitzman $395, Net A Porter FOTO: Stuart Weitzman $395, Net A Porter FOTO: Asos, Lost Ink $58 FOTO: Net A Porter, Tom Ford $990 FOTO: Net A Porter, Tom Ford $990 FOTO: Asos, Aldo $97 FOTO: Asos, Missguided $40
Sandale u boji kože, nježnih nude, pink i bež tonova odavno su zauzele modne piste, crveni tepih i srca modno osvještenih dama. Ove sezone omiljene sandale dolaze i u metalik verzijama.
Vidi originalni članak

Nude sandale slažu sa svime i vjerojatno zbog toga svake sezone gledamo nove i ljepše modele. Već duže vrijeme ne izlaze iz mode, te su se popele na hijerarhijskoj ljestvici modnih dodataka uz bok sa crnim salonkama i malom crnom haljinom. Ove sezone dolaze i u trendi metalik varijantama. Jednostavne i efektne su same po sebi, a mogu se kombinirati s gotovo svakim odjevnim komadom. Velika prednost je što se mogu upariti sa svim bojama, ali isto tako i sa svim komadima koje odjenete - od traperica do večernje haljine.

Sandale u boji komplementarnoj koži vizualno izdužuju siluetu, te u očima promatrača izgledate viši i mršaviji. Mnoge žene preferiraju što višlje pete, no potpeticu od 9 do 11 cm preferiraju modni znanci koji smatraju da je idealna - ne previsoka, ne preniska, ne vulgarna, ne zdepasta.  Investicija u kvalitetne salonke je trajno ulaganje, jer je to bezvremenski komad otporan na trendove i godine.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".