9 cvjetnih haljina kojima prizivamo sunčano proljeće

FOTO: Zara, Asos, Net A Porter FOTO: Nedle & Thread, Net A Porter, € 577 FOTO: Zara 449,90 kn FOTO: € 92, Asos FOTO: Asos, € 120 FOTO: Net A Porter, € 410, See By Chloe FOTO: Asos, € 198 FOTO: € 92, Asos FOTO: Net A Porter, Philosophy €1390
Razigrane, a opet profinjene maxi haljine s cvjetnim uzorkom idealan su izbor za urbane romantičarke...
Vidi originalni članak

Priroda je dizajnerima vječna inspiracija, a u proljeće to dolazi do izražaja više nego inače: naša odjeća pršti bojama, a žene posežu za cvjetnim uzorcima. Maxi haljine su idealne za proljeće: lagane, prozračne, a opet dovoljno pokrivaju tako da nas nespremne ne dočeka promjenjivo vrijeme. Cvijetni print je jedan od onih uzoraka koji nikad ne izlaze iz mode, a ove sezone se želimo 'obući u cvijeće' od glave do pete, te su upravo maxi haljine odličan izbor. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".