8 ljetnih slip on haljina

Slip on haljine svoju su popularnost doživjele ove sezone. Iako možda mislite da su nam dosadilo, donosimo vam ljetno osvježenje i 8 njih koje barem morate pogledati.
Vidi originalni članak

Ljetne vrućine su dosegle svoj vrhunac, a tek je sredina srpnja. No, nemojte se brinuti. Ako ne znate što obući po ovim temperaturama birajte ovakav tip haljina jer osim što izgledaju odlično, izuzetno su lagane i garantiramo da vam u njima neće biti vruće. Također, nemojte se zamarati ni modnim dodacima jer ne zahtjevaju puno - clutch torbicu, a dobro podnose i velike slamnate torbe za plažu. Kombinirajte ih na espadrile, rimljanke, sandale na visoku petu ili japanke i uživajte u visokim temperaturama. 

slip on haljine

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".