7 trikova kako privući Instagram followere

Instagram profil je ‘must have’ za sve modne kraljice, a kako biste proširili broj svojih pratitelja potrebno je znati nekoliko trikova...
Vidi originalni članak

Instagram je danas nezaobilazna društvena mreža za dijeljenje fotografija, pogotovo za sve ljubiteljice mode, a čak je i lutka Barbie nedavno dobila profil! Poznate “kraljice Instagrama” svakodnevno objavljuju svoje modne kombinacije, frizure, make up te imaju i po nekoliko milijuna followera.  No, to nije rezervirano samo za poznate i slavne,  i svaka od nas može postati diva Instagrama s vjernom publikom za njezine fotke, samo treba primijeniti ovih 7 trikova.

1.Uredite fotografije

Iako je “no filter” hashtag popularan, istraživanja pokazuju kako su ipak popularnije one fotografije koje su bar malo obrađene. Dotjerajte svoju fotografiju pomoću filtera kako bi dobila željeni efekt, stvorite svoj prepoznatljivi stil i broj lajkova i novih followera neće izostati.

2.Koristite hastagove

Hashtagovi su bitni kako bi vas mogli pronaći oni koje zanima tematika koju objavljujete. Na internetu možete istražiti koji su to popularni hashtagovi i relevantne staviti uz vašu objavu.

3.Dodajte opis

Osim hastagova, uz fotografiju dodajte i kratki opis onoga što ona predstavlja ili poruku koju želite prenijeti drugima. Ipak, pripazite što pišete i, najvažnije, budite kreativni.

4.Komunicirajte

Lajkajte i komentirajte fotografije drugih Instagramera, tegajte ih i pratite njihove profile kako biste ostvarili komunikaciju te kako bi zamijetili vaš profil. Budite aktivni!

5.Budite konzistentni

Objavljujte svaki dan kako biste imali dostatan sadržaj koji možete ponuditi svojim followerima, te kako biste ih zadržali zainteresiranima. Nije važno samo prikupiti followere, treba ih i dugoročno zadržati na profilu.

6.Osluškujte svoje followere

Važno je i vrijeme i dan kada objavljujete. Pratite reakcije svojih followera, istražite koji dan u tjednu i u koje vrijeme su najviše aktivni i tada uploadajte svoje fotografije.

7.Povežite profil s drugim društvenim mrežama

Uključite automatsku opciju dijeljenja objava i na ostalim društvenim mrežama s kojima je Instagram povezan kako biste povećali svoju prisutnost i bili zamijećeni.

Nemojte se obeshrabriti ako odmah ne skupite željeni broj followera, budite konzistentni i prepoznatljivi u onom što radite i uspjeh neće izostati. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".