7 “spavaćica” koje ćete htjeti nositi izvan spavaće sobe

FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR
Pogledamo li poslijednje kolekcije sa stranih i domaćih pista, jedno je jasno – slip haljina se vraća na velika vrata
Vidi originalni članak

Devedesete su se vratile u tolikoj mjeri da se uopće pitamo zašto smo ih izbacili iz naših ormara. Balenciaga, Celine i ostale velike modne kuće su nas prošle sezone podsjetile koliko dobrih odjevnih komada i trendova nam je pružila era dobro nam poznate teen serije "Beverly Hills" i grunge rocka - smeđi ruž, chokeri, crop topovi, slip haljine, platforme… 

Slip haljina jedan je od tih dobrih komada koje hvatamo ove sezone. Jednostavan komad odjeće koji ćete ovog proljeća moći kombinirati na razne načine – bilo preko dolčevite ili hlača, jedno je sigurno – izaberite dulji model. Nećete izgledati kao da ste tek ustali iz kreveta, već, uz dobru kožnu jaknu i gležnjače, dobit ćete onaj chic look. Ukoliko baš niste mogli odolijeti toj kratkoj haljinici s čipkanim rubovima, odijenite ju slojevito uz jednostavne i jednobojne komade za opušten look.

Poznate fashionistice već su uvelike prigrlile trend donjeg rublja kao svakodnevne odjeće, pa pokušajte i vi!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".