7 najboljih aktualnih Zara komada

Prošlo je tjedan dana od otvaranja Zarinog online trgovine, mi vam donosimo 7 najboljih aktualnih komada na koje će te naići zalutate li u na Zarin web...
Vidi originalni članak

I prije smo, u potrazi za novim kolekcijama ili pak iz dosade,  često znali zalutati na Zarin web ili aplikaciju no otkako je prije tjedan dana otvoren Zarin web shop to je postalo vrlo opasno mjesto za sve one s manjkom samokontrole. Iako zima odbija otići omiljene dućane su preplavile proljetne kolekcije, pastelne boje, cvjetni uzorci i ostale proljetne modne radosti. Možda je baš to glavni krivac što su mnogi od nas u mislima već odlutali u proljetno stanje uma. U čast prvog  tjedna Zarinog online dućana za vas smo pronašli 7 proljetnih komada koje vrijedi pogledati!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".