62. dodjela Grammyja donijela je hrabre i upečatljive outfite, no nisu se baš svi proslavili

Tko je briljirao, a tko završio na listi najgore odjevenih, doznajte u nastavku
Vidi originalni članak

Iza nas su još jedni Grammyji - i dok oni "izvuku" ono najbolje od glazbe, na crvenom tepihu možemo vidjeti uistinu raznolika modna izdanja pa on često izgleda kao natjecanje tko će imati upečatljiviju odjevnu kombinaciju. Međutim, u namjeri da budu jedinstveni, mnogi često odu predaleko pa outfiti nerijetko ispadnu smiješni te ih pošalju direktno na listu najgore odjevenih. Najviše pozornosti izazvao je kalifornijski pjevač Ricky Rebel koji se, između ostalog, valjao i puzao po crvenom tepihu. Pojavio se u kožnom odjelu s čipkastim kišobranom, dok mu je stražnjica bila u potpunosti otkrivena i nosila poruku: Zaustavite ovo

Za još malo upečatljive boje na crvenom tepihu pobrinuo se reper Lil Nas X koji je doma otišao s dva Grammyja u rukama, a na dodjelu došao u kričavo ružičisatom outfitu u kojem je sve vrvilo detaljima - kaubojski šešir i čizme, remenje, zakovice... U njegovom slučaju vječno modno pravilo "manje je više" definitivno nije bilo slučaj. 

Već smo navikli na ekstravagantne odjevne kombinacije Billyja Portera koji svaki put ode korak dalje pa mnogi crveni tepih s nestrpljenjem iščekuju upravo kako bi vidjeli s kakvom će idejom ponovno iznenaditi. Njegova je ekstravagancija ovog puta podrazumijevala šljokičasti kombinezon i sako, a pozornost je išak ukrao šešir s resicama od cirkona, kao i "platforme" u istom tonu. Šljokica nikad dosta, čini se.

I model Shaun Ross obožavatelj je upečatljivih komada, a njegov su odabir bile divovske perlice od glave do pete - doslovno. 

Nezapaženo nije mogao proći ni reper Tyler koji se krije iza scenskog imena The Creator. Njega se vrlo lako moglo zamijeniti za nosača prtljage - pojavio se u ružičastom odijelu, s neobičnim modnim dodatkom, kovčegom s odjećom.

Za stilista Tya Huntera zlobnici će reći kako bi bilo bolje da je i sam potražio pomoć stilista, s obzirom na to da se na crvenom tepihu pojavio u kaputu od neoprena, s turbanom na glavi i neobičnim žutim čizmama. 

Nakon izbora uzvanika koji su se svojim odabirom stavili na lsitu najgore odjevenih, tu su i oni čiji outfiti nikako nisu mogli proći nezamijećeno. Glumačko-glazbeni par Priyanka Chopra i Nick Jonas znaju kako sve poglede usmjeriti na sebe - on je odabrao zlato odijelo s potpisom londonskom brenda Ralph & Russo i cipele u sličnoj nijansi, a ona raskošnu haljinu iza koje stoji isti brend, koja je u prvi plan stavila duboki dekolte. 

Matchy-matchy odabir dizajnera veliki je hit kod parova, a to su dokazali i Joe Jonas i Sophie Turner koji su odabrali outfite s potpisom luskuznog brenda Louis Vuitton. 

Iako joj je kretanje u haljini s potpisom Giambattista Vallija bilo iznimno otežano, toliko da su joj i organizatori trebali pomoći, izgleda da se Ariani Grande ovaj odabir isplatio s obzirom na to da su metri i metri raskošnog tila izazvali brojne uzdahe, a dramatičnu kreaciju mnogi smještaju i na listu najboljih modnih odabira ovogodišnjih Grammyja. 

S modnim odabirom Lane Del Rey mnoge se žene mogu poistovijetiti. Osim što je išla na jednostavnost i vječnu klasiku za dress code na crvenom tepihu, šljokice, i priča iza haljine je odlična. Lana je za ET Online izjavila da šljokičasta haljina nije bila njezin prvi odabir. Već je isplanirala što će nositi, no s dečkom Seanom Larkinom išla je u shopping kako bi on kupio remen. U izlogu trgovine ugledala je ovu haljinu i svidjela joj se na prvu pa je postala njezin last minute odabir za veliku glazbenu noć.

Na crveni je tepih u svojem stilu došla i Billie Eilish, najmlađa pobjednica u četiri kategorije, koja je prošetala u Gucciju od glave do pete s fluorescentnim detaljima čime je dokazala da je logomanija trend koji i dalje vlada, ne samo street styleom, nego i crvenim tepihom. 

Dašak starog Hollywoda na crveni tepih donijela je pjevačica Lizzo koja je prošetala u kreaciji s Versace potpisom, René Caovilla cipelama i nakitom Schwartz.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".