5 modnih zapovijedi koje će vam uštedjeti novac

Većina nas vjeruje kako pametno postupamo sa našim novcem. Kako kupujemo isključivo ono što nam je "potrebno". No realnost je nekada potpuno drugačija. Donosimo Vam 6 jednostavnih modnih zapovijedi koje će vam uštedjeti puno novaca ( barem onoga kojeg bi potrošili na modu).
Vidi originalni članak

Izbjegavajte kupovinu pretjerano trendovskih komada. Sigurni smo da top potpuno prekriven resicama zvuči primamljivo te da vam izvrsno stoji, no jeste li sigurni kako ćete ga nositi više puta? Možda mu i cijena nije visoka no vjerujte nam, za nekoliko "jeftinih" promašaja koji sada skupljaju prašinu u ormaru mogli su kupiti kvalitetnu torbu ili kaput koji ćete nositi godinama.

Prije nego se odlučite na kupnju bilo čega provjerite sastav materijala. Neka vam to postane navika, izbjeći ćete raspadnutu odjeću nakon prvog pranja.

Vintage odjeća je odičan izbor. U takvim dućanima moguće je pronaći trendi komade koji su jedinstveni i zanimljivi. Naš savjet je sljedeći - ukoliko se odlučite okušati u čarima vintage shopping pokušajte se cjenkati. 

Luksuzna odjeća ili modni dodatak san su mnogih žena. Prekrasni modeli, vrhunske kvalitete osvojili su naša srca više nego jedan put. No nemojte upasti u zamku kupovanja takvih komada samo zbog luksuza. Pobrinite se da se radi o nečem u čemu se vidite i za 5 ili 10 godina. Odlučite li uložiti svoj novac u skupocjenu torbu najbolji odabir su crna ili bež boja koje nikada neće izaći iz stila.

Lako je biti očaran prekrasnim cipelama. A još je lakše uvjeriti se kako ćete ih zasigurno nositi i kako su baš one ono što nedostaje vašoj kolekciji, iako su naočit neudobne. Nemojte se zavaravati, cipele koje su neudobne i koje vas žuljaju pri prvoj probi neće preko noći postati udobne. Osobitno ne nakon cijelog dana hodanja ili stajanja u njima stoga je najbolje da se odmah oprostite od njih.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".