6 modela crnih čizama koje je uvijek dobro imati u ormaru jer sjajno izgledaju na sve kombinacije

Kao i većina ostalih osnovnih stvari u ormaru, crne čizme nisu nešto što stvarno izlazi iz mode
Vidi originalni članak

Modni svijet nikad se neće zasititi crnih čizama. Svestrane su, bezvremenske i idu uz gotovo sve u vašem ormaru. Bez obzira na oblik ili stil, bile to visoke čizme do koljena, gležnjače na vezanje ili combat čizme, crna je boja na koju se možete osloniti tijekom cijele godine.

Kao i većina ostalih osnovnih stvari u ormaru, crne čizme nisu nešto što stvarno izlazi iz mode. Da, postoje određene siluete i motivi koji se mijenjaju s godišnjim dobima, ali u konačnici dobro odabran par trebao bi izdržati test vremena. Određeni stilovi također imaju moć promijeniti ugođaj odjeće: na primjer, combat čizme će dodati čvrstoću cvjetnoj haljini ili minici, dok je čizma do koljena s petom jednostavan prečac do uglađenog stila. Sve je u prilagođavanju crne čizme vašem osobnom stilu i potrebama.

U nastavku vam donosimo 6 modela crnih čizama koje je uvijek dobro imati u ormaru.

Gležnjače
Potraga za gležnjačama nije tako jednostavna kao što zvuči. Morate pronaći par koji vam pogađa pravu točku gležnja, s petom koja je udobne visine. Srećom, kada pronađete savršeni par, pristajat će uz sve što imate u ormaru: od trapera do maxi haljina.

Čizme do koljena
Bez obzira nosite li ih uz haljinu, crne tajice ili traperice, čizme do koljena neizostavan su oblik čizama. Ravni stil će izgledu dodati jahački prizvuk, posebno kada ga stilizirate s tajicama i opuštenim blejzerom. Međutim, iteracije s potpeticama savršene su za dotjerivanje odjeće.

Klasične Chelseas
Chelsea čizme doživljavaju ponovnu popularnost. Bottega Veneta, Ganni i Jil Sander među su brendovima koji su skromnoj Chelsea dali novi izgled, bilo da se radi o zdepastom potplatu, metalnim ukrasima ili neočekivanoj nijansi. Međutim, crna iteracija je uvijek pobjednička.

Kaubojske čizme
Kaubojske čizme su u trendu. Neka vam ove zime fokus bude na paru čizama inspiriranih zapadnjačkim stilom. Ako želite nešto suptilnije, pogledajte Khaiteovu interpretaciju, koja dolazi s niskom potpeticom i neukrašenom kožom, ali za dojmljiviji izgled trebali biste pogledati brendove Ganni i Paris Texas.

Čizme na vezice
Čizme na vezanje mogu dodati malo prednosti čak i najjednostavnijoj odjeći. Bila to combat čizma, klasična ili oblik inspiriran planinarenjem, to je izdržljiv i bezvremenski stil čizme. Ove sezone nosi se stil iz 90-ih uz svilenu majicu i oversized kaput.

Čizme s potplatom
Čvrste čizme s potplatom kultni su stil već nekoliko sezona, a entuzijazam ne jenjava. Prada Monoliths i dalje su favorit street stylera, kao i Miu Miu hibridi čizama planinara i biciklista. Upotrijebite ovaj stil za ojačavanje mekših kombinacija ili za dodatnu dozu opuštenosti kod vikend kombinacije.

Karirane hlače i kožni kaput na elegantan način: Kraljica Letizia još jednom pokazala da ima besprijekoran stil
Ljepotica u kaputu koji odolijeva prolaznosti trendova: 'Više sam za klasiku, trendove baš i ne pratim'
Stajliš studentica kao odlična inspiracija: Nosi kombinaciju koja je hit svake zime i nikada ne dosadi

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".