5 super savjeta kako isfurati ljetnu garderobu na chic i moderan načina

Prugice možete nositi u bilo koje doba godine, ali stvarno su odlične kada ih nosite ljeti. Bilo da se radi o ručnicima za plažu, šeširu ili hlačama, prugice su idealan izbor za odmor i nikad ne izlaze iz mode.
Vidi originalni članak

“Ljetni stil” jedan je od onih koncepata za koje se čini da privlače ili zaobilaze ljude. Polovica nas čeka ljeto i vesele se svakoj prilici da obuče haljinu i sandale, dok bi ostali rado bili u vunenim slojevima 12 mjeseci u godini. Ako ste u prvoj kategoriji i jedva ste čekali da dođu topliji dani, donosimo vam 5 odličnih savjeta kako kombinirati ljetni stil i ovogodišnje trendove kako biste izgledali chic.

Prugice su vam najbolji prijatelji
Prugice možete nositi u bilo koje doba godine, ali stvarno su odlične kada ih nosite ljeti. Bilo da se radi o ručnicima za plažu, šeširu ili hlačama, prugice su idealan izbor za odmor i nikad ne izlaze iz mode. Dobar izbor je klasična prugasta Oxford košulja nošen a preko kupaćih kostima za onaj elegantan izgled za plažu. Isto tako, prugaste lanene hlače visokog struka dobro pristaju uz laneni prsluk za opušteniji izgled. Klasična tamnoplava i bijela dobar su izbor za one koji igraju na sigurno, ali postoji toliko mnogo kombinacija boja s kojima se možete poigrati kako biste prilagodili svom osobnom stilu. 

Zaboravite na cipele na petu
Osjećaj udobnosti i samopouzdanja srž je izvrsnog stila, a to znači cipele u kojima se možete lako kretati. Umjesto cipela na petu, izaberite cipele s platformom za malo veće visine – super su laskave, ali djeluju opuštenije. Imaju i onaj zabavni osjećaj 70-ih. Također, debele sandale za dan i nježnije remenčiće ili potplate za večer, plus tkanine poput kože i antilopa i metalni detalji uvijek su prikladni za noćne izlaske.

Inspirirajte se pidžamama
Od pamučnih hlača s uzicom do haljina u stilu spavaćica od pamučnog voala i mini svilenih hlača, ljetni komadi inspirirani pidžamama uvijek su trendi. Prugaste hlače, slip haljine i kratke svilene hlače odličan su izbor za ljetne dane kada su temperature na vrhuncu, ali jednako će dobro izgledati i u noćnim outfitima.

Tekstura je ključna
Tekstura je jedan od najlakših načina da svoju uobičajenu garderobu učinite više chic. Pletena slama, torbe i šeširi od rafije, potplati od pluta, mrežasti komadi, heklano i prirodno platno, sve to odmah dodaje onaj osjećaj "bosih nogu na otoku" vašim svakodnevnim stvarima. Crna slip haljina koju bih kod kuće nosili uz tenisice i jaknu odjednom se čini ljetnom uz slamnatu košaru. Također, traperice širokih nogavica sa sandalama od brušene kože i šarenom torbom od rafije stvaraju savršen ljetni izgledi.

Prozirno je in
Prozirne tkanine trenutno su jako trendi. Heklani i fino pleteni komadi koje se nose preko kupaćih kostima izvrsna su ulazna točka, ali prozirni večernji lookovi su puno izvediviji kad ste negdje gdje je toplo i okruženo palmama. Probajte uskladiti sve što je ispod s dotičnim prozirnim komadom. Na primjer, crno donje rublje ispod crne prozirne haljine ili topa, ili bijelo ispod bijele, ružičasto ispod ružičaste itd. Također, zapamtite da donje rublje bude što je moguće manje. Seksi je i zabavno, a to je upravo bit ljetnih praznika, kako piše Vogue.

Kakav odličan miks boja i uzoraka! Zgodna odvjetnica prava je majstorica u spajanju nespojivog
'Crno - bijele kombinacije volim i inače, ljeti najviše nosim bijelu uz neke detalje u bojama'
Adidas izdao tenisice inspirirane meksičkim kolačićima, a cijena im iznosi visokih 2400 eura
 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".