5 seksi komada za doček Nove godine

Još uvijek ne znate što biste odjenuli za doček Nove godine? Imamo za vas 5 dobrih rješenja!
Vidi originalni članak

Nova godina savršena je za okrenuti novu stranicu - donijeti nove odluke i planove, ali ju treba i dočekati u punom sjaju. Da skratimo lutanje po dućanima, za vas smo pripremili najbolje komade za doček, u kojima ćete ostaviti bez daha sve prisutne.

1. Mala crna haljina – ovaj komad bi svaka žena trebala imati u ormaru. Sličnu haljinu prošetala je Kylie Jenner koja što god stavi na sebe momentalno postane hit. (Missguided 39,20E)

2. Šljokičava haljina – ako doček Nove godine nije prilika za šljokice, ne znamo što jest. Želite li istaknuti figuru i pokazati noge požurite u H&M. (69,90)

3. Srebrna maxi haljina – u ovoj haljini s prorezom osjećat ćete se kao diva. (Mango 599kn)

4. Crvena šljokičava haljina – crvena boja poprilično je popularna u novogodišnjoj noći, a gola leđa su nas ostavila bez daha. (Nasty Gal 544,78)

5. Zlatni kombinezon –  ovaj kombinezon savršeno pristaje definiciji novogodišnje noći! (Nasty Gal, 614,63 kn)

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".