5 načina kako nositi najveći ovogodišnji jesenski trend - metalik srebrnu

Metalne boje stalna su pojava u svakom izvješću o trendovima jesen/zima, a ove su godine pružile prijeko potrebnu boju i osobnost sezoni koja se pretežno sastojala od crne, sive, tamnoplave i smeđe osnove.
Vidi originalni članak

Metalik srebrna boja je jedan od najzapaženijih trendova za jesen ove godine. Ova svjetlucava nijansa može dodati dozu luksuza i eklektičnosti vašem jesenskom stilu. Metalne boje stalna su pojava u svakom izvješću o trendovima jesen/zima, a ove su godine pružile prijeko potrebnu boju i osobnost sezoni koja se pretežno sastojala od crne, sive, tamnoplave i smeđe osnove. Evo pet načina kako nositi ovaj trendy izgled.

S crnim tajicama
Ublažite svoj metalik visokog sjaja crnim tajicama na ili najlonkama od 100 dena, kao što možete vidjeti na revijama kod Ferragama ili Isabel Marant. Dodat ćete kontrast metalik bojama, ali ih istodobno i istaknuti.

Bogate teksture
Kod Simone Rocha modeli su nosili komade od izgužvane rastaljene tkanine, koji su pretvoreni u minice, haljine, kapute i majice s puf rukavima. Gucci je dodatno podigao teksturu sa srebrnim kaputom s resama koji je izgledao kao da je model umotan u zavjesu od folije. Ove luksuzne teksture unose dašak raskoši i glamura u svaku odjeću, što ih čini savršenim za nadolazeće blagdane.

U drugim bojama
Metalik boje često su ograničene na srebrnu i zlatnu, ali za jesen očekujte neutralne, crvene, zelene, plave i druge boje koje jednako sjaje. Kada uključujete metalik boje u svoju odjeću, ne zaboravite ih uravnotežiti neutralnim ili komplementarnim tonovima kako biste stvorili skladnu i elegantnu kombinaciju. Bilo da odaberete srebrnu, zlatnu ili drugu metalik nijansu, ove boje mogu dodati dašak glamura i sofisticiranosti vašim modnim odabirima.

Metalik torbica
Najlakši i najskromniji način dodavanja metalik note svakoj odjeći je nošenje srebrne torbice, kakvu možete vidjeti kod Balmaina, Luara i Copernija. Kod Molly Goddard folija torba za rame korištena je za dodavanje nečeg neočekivanog dnevnom izgledu kardigana i tajica.

Metalik hlače
Metalik hlače, koje se često nazivaju "metalne hlače", hrabar su i trendi modni odabir koji vašoj odjeći može dodati dašak glamura i oštrine. Kombinirajte svoje metalik hlače s jednostavnom bijelom majicom kratkih rukava ili ležernom bluzom za opušten, ali moderan dnevni izgled. Dodajte bijele tenisice ili natikače za opuštenu atmosferu. Ovaj je stil savršen za obavljanje poslova ili sastanak s prijateljima na kavi. Za noć u gradu odaberite par metalik hlača visokog struka u srebrnoj ili zlatnoj boji. Kombinirajte ih s elegantnim crnim topom, ogrlicom i štiklama s remenčićima. 

Domaća vizažistica otkriva kako promijeniti rutinu šminkanja za jesen i proizvode koje preporučuje
Arhitektica u savršenoj kombinaciji za prijelazno razdoblje: Top krade pozornost, a hlače daju dozu chica
Okrenite novu stranicu u karijeri! Kreću upisi 19. generacije dugo očekivanog Beauty PRO tečaja pod vodstvom Silve Stojanović

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".