5 modela čizama koje će biti popularne ove zime, prema poznatima i trendesetericama

Pravi par čizama doista može podignuti zimsku kombinaciju, što je dokazala Kendall Jenner ovog tjedna kada je traper haljinu začinila parom Bottega Veneta Canalazzo čizama preko koljena
Vidi originalni članak

Ovog ljeta gotovo svaka slika slavnih sadržavala je par ravnih cipela, u rasponu od balerinki preko Mary Jane do mrežastih cipela. Kako temperature padaju, čizme postaju glavni dio svake kombinacije, a mnoge slavne osobe već su zamijenile svoje ljetne cipele za nešto malo praktičnije i čvršće. 

Pravi par čizama doista može podignuti zimsku kombinaciju, što je dokazala Kendall Jenner ovog tjedna kada je traper haljinu začinila parom Bottega Veneta Canalazzo čizama preko koljena. Uggsice s platformom također imaju svoj trenutak, jer su Lily-Rose Depp, Emily Ratajkowski i Cardi B uočene u ovoj iteraciji klasične zimske cipele. U nastavku vam donosimo 5 modela čizama koje će biti najpopularnije ove zime.

Platforme su in
Ništa nije bolje od udobnog para Ugg čizama kako bi vaša stopala bila topla tijekom zime, a marka je obnovila njihov klasični dizajn, čineći ih kraćim s višom platformom. Cardi B uparila je svoj par od antilopa boje kestena s drugim komadima u smeđim tonovima, savršeno se uklopivši u trenutni trend odijevanja u latte boju koji favoriziraju slavne osobe.

Print za dašak chica
Ovaj tjedan Kendall Jenner je privukla pozornost noseći impresivne Canalazzo čizme preko koljena iz Bottega Veneta. Šareni geometrijski dizajn čizama dodao je značajan štih njezinoj inače nenametljivoj odjeći od trapera, demonstrirajući snagu čizme s printom.

‘Zgužvani’ modeli
Kada je riječ o modnim odabirima, Sarah Jessica Parker oslanja se na arsenal pouzdanih osnovnih stvari. Uz njezine voljene cvjetne haljine i besprijekorno skrojene traperice, glumica voli svoje gležnjače od brušene kože nadahnute boho stilom spuštenog kroja. U posljednje je vrijeme više puta viđena u paru sivih čizama s blok petom od brušene kože vlastitog brenda SJP by Sarah Jessica Parker.

Stiletto čizme dodaju dašak glamura
Emily Ratajkowski, poznata obožavateljica čizama, podijelila je s Vogueom da njezina ljubav prema čizmama potiče još iz ranih godina, prisjećajući se: "Rečeno mi je da sam bila opsjednuta majčinim čizmama kao mala." Danas manekenka i autorica gravitira prema elegantnim stilovima do koljena s upečatljivim stiletto potpeticama – idealno za laku promjenu odjevne kombinacije iz ležernog dnevnog izgleda u komplet za noćni izlazak.

Tabi čizmice
Za modne entuzijaste poput Irine Shayk, par Maison Margiela Tabi cipela, bilo da su to cipele Mary Jane ili natikače, savršena je garderoba neophodna za dodavanje neočekivane oštrine svakoj odjeći. Zahvaljujući nekoliko opcija čizama do koljena i njihovom novouvedenom obliku kaubojskih čizama, postizanje topline i neujednačenog stila nikada nije bilo lakše.

Što smo uz 'Prijatelje' sve voljeli tijekom 90-ih; bile su to odlične godine za pop-kulturu
Prisjetili smo se najupečatljivijih trenutaka Matthewa Perryja kao Chandlera u Prijateljima
Kakve čizme! Ističu se u masi, a odlično pašu uz najlaskaviju haljinu koju možete dodati u garderobu

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".