5 Kenzo x H&M komada koji su nas osvojili...

...i kako ih uklopiti u vlastiti stil
Vidi originalni članak

Svega su četiri dana ostala do početka prodaje dugo očekivale KENZO X H&M kolekcije, a mi smo zavirili u webshop i izdvojili nekoliko predmeta koji se jednostavno mogu uklopiti u svačiji stil, bez obzira na neobičnost čitave kolekcije. 

Iako na prvi pogled posebna, ova će se drugačija bomber jakna vrlo dobro uklopiti u svaki stil. S obzirom na to da je upečatljiva, nosite je na jednostavnu majicu i dobre traperice. 

Tigar je motiv koji se sezonama provlači kroz Kenzo kolekcije pa ni ova suradnja s H&M-om nije lišena toga. Možete je nositi u više prilika, danju uz traperice i tenisice, a za izlazak je kombinirati s otkačenom suknom i štiklama. 

U kolekciji se mogu pronaći i predmeti namijenjeni poslovnome stilu. Ova bluza odlično će izgledati u kombinaciji sa strogim plavim hlačama na crtu i bež štiklama

Kombinacija haljine i tenisica odavno je dobrodošla u svijetu mode, a na ovu haljinu idealno će izgledati sve - starke, Vansice ili Adidasovi i Nike modeli, osobito crvene i zelene boje koje će dodatno naglasiti razigranost haljine. 

Zimi je nosite na dolčevitu, a po ljeti će odlično funkcionirati na običnu jednobojnu majicu, a hrabrijima preporučujemo da je kombiniraju čak i s - prugicama

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".