2021 Party styling iz Diademe

Točkice, volani, falde i atraktivni prorezi kod nogu ovu kolekciju čine upečatljivom i drugačijom od drugih brendova.
Vidi originalni članak

Domaći street brend Diadema predstavio je kolekciju novih svečanih haljina za sezonu '21 koja će osvojiti svaku ženu sa stilom. Jer osim što ćete u Diademinoj kolekciji bogatih čipki i cvjetnih uzoraka pronaći atraktivne i povoljne party haljine, vrlo je vjerojatno da će vam za oko zapeti više od jednog modela.

U svojim trgovinama i online shopu, Diadema nudi romantične dnevne i večernje haljine u midi dužini, kao i modele iznad koljena. Kolekcija polazi od fatalnih slim haljina u sirena kroju, a zatim se pretvara u priču koja nas vodi do bajkovitih 'princess' modela u svjetlucavim tkaninama.

Točkice, volani, falde i atraktivni prorezi kod nogu ovu kolekciju čine upečatljivom i drugačijom od drugih brendova.

U nastavku pogledajte modele o kojima smo pisali, a cijelu kolekciju za svečane prigodne možete kupiti u online shopu.

FOTO: Diadema Točkasta haljina u sirena kroju - 189 kn FOTO: Diadema Slim haljina sa prorezom - 189 kn FOTO: Diadema Haljina s volanom u struku - 329 kn FOTO: Diadema Haljina sa mašnom - 249 kn FOTO: Diadema Haljina u bogatoj čipki - 399 kn FOTO: Diadema Haljina sa volan rukavima - 249 kn FOTO: Diadema Svjetlucava haljina na preklop - 189 kn FOTO: Diadema Strukirana haljina sa faldama - 269 kn FOTO: Diadema FOTO: Diadema Strukirana haljina u plavoj čipki - 289 kn FOTO: Diadema Haljina princess kroja - 299 kn

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".