20 godina karijere Terryja Richardsona

Nakon što je u lipnju objavljeno kako će 20. obljetnica karijere popularnog fotografa Terryja Richardsona biti obilježena novom knjigom ,ona će sutra napokon ugledati svjetlo dana...
Vidi originalni članak

Ovaj ekscentrični fotograf poznat je po svojim provokativnim fotografijama oko kojih se uvijek diže prašina. Terry Richardson ove godine slavi 20. godina svoje turbulentne karijere a odlučio je proslaviti ih novom knjigom imena "Terry Richardson Volumes 1&2: Portraits and Fashion". U knjizi ćemo moći vidjeti fotografije Kanye Westa, Jay Z, Pharrella, Gisele Bündchen, Nicki Minaj , Mirande Kerr pa čak i Baraca Obame. Knjiga je podijeljena u dva dijela, modne fotografije i portreti slavnih osoba.

Osim što je autor nekih od najpoznatijih provokativnih editorijala sa zvijezdama današnjice režirao je i spot o Miley Cyrus "Wrecking ball" koji je uzburkao javnost. Terry je ikona modne fotografije gotovo jednako je poznata po skandalima koliko i po radu no trag koji je ostavio u suvremenom stilu, kulturi i fotografiji neosporiv je. Svi ljubitelji fotografije uživat će u knjizi koja je istovremeno intrigantna, neobična ali i nezaboravna, baš kao i Terry.

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".