15 torba koje jesen voli

Dali smo si truda i pronašli nekoliko vrsta torba koje će te momentalno zavoljeti. Pogledajte gdje ih možete kupiti i njihove cijene u nastavku ove jesenske čarolije...
Vidi originalni članak

Bez obzira jeste li zaposleni ili još uvijek u studentskim klupama, ovih deset komada idealni su za sve prilike. Ako ste u potrazi za novom torbom, svakako poslušajte naše savjete.

PROSTRANSTVO DŽEPOVA

Kod kupnje velike torbe u koju vam puno toga stane svakako pripazite da ima i dosta pretinaca u koju možete razvrstati stvari za posao, od onih „nepotrebnih“ poput šminke i ostalih stvari.

 THE MIDDLE ONE

Svima nam dobro dođe ona koja nije ni prevelika, ni premala. Idealna za odlazak u grad, ali i također na neku izložbu. Njome nećete udarati ljude po cesti kada ste u žurbi, a opet vam u nju stane na primjer, knjiga.

 BACK TO SCHOOL

Jedan od razloga zašto ih volimo je taj jer su praktični. Možete  ga staviti na leđa dok vozite bicikl, a također ne izgleda loše u kombinaciji sa gležnjačama na petu. Ruksaci se i ove sezone vračaju u punom mahu, a mi vam donosimo par dobrih i pristupačnih primjera.

 RESICE

Od kada su se opet vratile u modu, možemo ih  naći svugdje – na haljinama, jaknama, cipelama, pa čak i torbama. Nije bitno je li torba velika ili mala, ako je krase resice volimo je. Ukoliko se odlučite za ovakav dizajn torbe pripazite da vam je ostatak odjevne kombinacije jednostavan.

 JESENSKI CLUTCH

Možda ovakav dizajn nije idealan za odlazak u disko, ali za jutarnju kavu će služiti još mnogo godina. Jednostavnih boja, ali sa malo složenijim dizajnom predstavljaju početak jeseni idealno. Ove male torbice vaši su najbolji prijatelji kada imate previše stvari sa sobom, a možete ih prebaciti preko ramena.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".