15 godina čarobnog Boudoir svijeta

FOTO: Mladen Šarić FOTO: Mladen Šarić FOTO: Mladen Šarić FOTO: Mladen Šarić FOTO: Mladen Šarić FOTO: Mladen Šarić FOTO: Mladen Šarić
Sestre dizajnerice koje se kriju iza ovog hrvatskog modnog brenda povodom 15 godina predstavljaju svoju novu kolekciju - ništa manje čarobniju i romantičnu od onih prije.
Vidi originalni članak

Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić predstavljaju kampanju zakolekciju "Boudoir Sweet Fifteen" koju je ste mogli vidjeti na nedavno održanom PREMIUM Cro À Porteru. Kampanju je osmislio poznati fotograf Mladen Šarić, koji također potpisuje i set dizajn. Što se tiče estetskog izgleda zaslužani je make up stručnjak Saša Joković, Milena Maršić kreirala je frizure, a styling potpisuje Ivana Pavić. 

U ovoj kolekciji prevladavaju originalni printevi, čipka, tekstura od tila i ručno izrađene ruže koje upotpunjuju svaku kreaciju. 

"U našoj novoj kolekciji objedinjeni su svi kreativni elementi koji su ikad stvoreni u radu brenda Boudoir. Sve haljine izuzetno su zasićene detaljima, kao da nas vodi misao "i kad je previše, nije dovoljno", ali u konačnici, cjelina svakog modela je u svakom segmentu smislena, te detalji opravdavaju svoju svrhu u kolekciji kao cjeline koja je u duhu Boudoir estetike" , izjavile su Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".