10 najtraženijih dizajnerskih torbi: Izdvojili smo pet trendi i pet svevremenskih modela koje trendseterice obožavaju

Platforma za kupovinu Stylight predstavila je listu najpretraživanijih torbi, od it modela do torbi koje odolijevaju prolaznosti trendova
Vidi originalni članak

Jedno od omiljenih ulaganja mnogih modnih entuzijastica svakako su torbe. Mogu se nositi svaki dan pa nisu jedan od onih dodataka koji će samo stajati u ormaru ili na polici, a neke torbe u modnom svijetu imaju i kultni status, poput Hermesa i Chanela. Budući da im cijena raste iz godine u godinu, neki stručnjaci kažu i da su bolja investicija od zlata.

Ako zavirite u dizajnerske trgovine ili plaftorme koje se bave second hand prodajom, kao što je Vestiaire Collective, primijetit ćete kako su cijene ovakvih torbi 'vrtoglavo' visoke. Penju se i do nekoliko desetaka tisuća eura, a neki su modeli pravi kolekcionarski.

Prilikom kupnje torbe, neki razmišljaju da od nje naprave modno ulaganje i izabrati model kojem cijena, kroz godine, raste. No, kako znati koju odabrati? Naravno, ono čime se trebate voditi su osobne preferencije, no ako se možda ne možete odlučiti što kupiti, može vam pomoći lista najpretraživanijih torbi s luksuznim potpisom. Podaci dolaze s platforme za kupovinu Stylight, a odnosi se i na trendi modele, kao i na one svevremenske koje odolijevaju prolaznosti svih trendova.

Među najtraženijim torbama možda pronađete svog modnog favorita, a ako tražite svevremenski model, predlažemo da u obzir uzmete kultne torbe s drugog popisa. 

5 najpopularnijih it torbi

Celine Triomphe

Balenciaga Hourglass

Prada Saffiano Triangle

Fendi First

Loewe Luna

5 najpopularnijih svevremenskih modela

Saint Laurent Cassandre

Gucci Marmont

Prada Galleria

Gucci Dionysus

Louis Vuitton Neverfull

Koliko nam odjeće doista treba? Istraživanja pokazuju da bismo trebali smanjiti potrošnju za čak 80 posto
'Old money bob' vintage je frizura koja odiše chicom i glamurom, a daje sjajan volumen
Emily Ratajkowski pokazala kako kaubojske čizme ne izlaze iz mode i sjajno izgledaju kada se nose na 'gole' noge

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".