10 izdanja zbog kojih smo poželjeli ormar Gigi Hadid

Gigi Hadid ove je godine bila neizostavno ime na svim većim modnim događanjima a dobar stil prenijela je i u privatni život. Donosimo vam njezina najbolja ovogodišnja izdanja...
Vidi originalni članak

Gigi Hadid osim po uspjesima koje niže na poslovnom planu javnosti je poznata i po svom urbanom sada već prepoznatljivom stilu. Uspješno spaja ležeran mladenački stil s elegantnim dizajnerskim komadima a minimalističke adidas tenisice njezin su zaštitni znak. Zanimljivo je kako odjeću za vježbanje nosi na svakodnevnoj bazi pa smo ju tako često viđali u tajicama, sportskom grudnjaku koje bi upotpunila trendi torbom ili sjajnim naočalama.

U intervju za Vogue pitali su je što bi odabrala kada bi u narednih 6 mjeseci morala nositi istih 5 komada odjeće a njen nas odgovor nije nimalo začudio. Crne tajice, Adidas tenisice, traperice boyfriend kroja, običnu bijelu majicu i bomber jaknu. Sve su to komadi u kojima smo ju u 2015. često viđali. Unatoč tom urbanom mladenačkom i opuštenom silu na crevenom tepihu Gigi redovito oduševi odabirom glamouroznih i seksi haljina kojima istakne svoju fantnastičnu liniju.

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".