10 godina uspješne suradnje

FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR
Stella McCartney i Adidas ove godine slave 10 godina uspješne suradnje. Ovaj impresivni broj obilježila je nova kolekcija koja, kao uvijek do sada, izgleda - fenomenalno!
Vidi originalni članak

Vremena kada je sportska odjeća bila isključivo sportska, praktična i vizualno ne tako privlačna odavno su iza nas. Stella McCartney i Adidas su od ranih početaka svoje suradnje nametnuli novi stil i nove standarde koje današnja "sportska" oprema mora ispunjavati. Nova kolekcija još jednom donosi moderne, stilski uzbudljive krojeve za vaš odlazak u teretanu. U kolekciji možete pronaći fantastične cvjetne jakne, tajice zanimljivih boja pa čak i narančasti kombinezon u kojemu nećete moći proći nezapaženo. Stella kolekcija za Adidas urbana je i lako nosiva te će izvrsno izgledati i van sportskih terena.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".