10 fantastičnih zimskih izdanja Izabel Kovačić i Helene Livaković kojima ćemo se rado inspirirati ove sezone

I Izabel i Helena preferiraju jednostavnost u modi, a klasiku nadopunjuju ponekim upečatljivim komadom ili modnim dodatkom.
Vidi originalni članak

S tribina stadiona u Katru na Svjetskom prvenstvu nogometnu reprezentaciju bodre i Izabel Kovačić te Helena Livaković. Obje djevojke plijene pozornost i svojim modnim izborima, a jasno je kako imaju odličan smisao za modu, kao i besprijekoran stil odijevanja.

Svoje kombinacije često dijele i na društvenim mrežama, a osnivačica brenda Lunilou, baš kao i industrijska dizajnerica preferiraju jednostavnost u odijevanju s naglaskom na modne klasike i svevremenske komade koje potom upotpune ponekim trendovskim hitom. 

Izdvojili smo njihovih 10 zimskih izdanja koja mogu biti fantastična inspiracija za ovu hladnu sezonu.

Izabel Kovačić

Kad poželite nešto udobno, crna trenirka super je izbor. Udobna i praktična, a Izabel je odabrala onu s potpisom Luniloua, a jasno je kako je najbolja promotorica vlastitog dizajna. Kombinirala ju je uz bijeli top, Ugg čizme i Louis Vuitton torbu koja u svijetu modnih dodataka ima kultno mjesto. 

Kombinacija sastavljena od neutralnih komada super je izbor za dane kad želite nešto udobno, no pritom izgledati chic. Široke bijele traperice odlično izgledaju u kombinaciji s pletivom, a tu su i crne gležnjače, najpraktičniji izbor za svaki dan, nosive na sve i nikad ne izlaze iz mode.  

Ultra mini model Ugg čizama, trenutno najpopularniji izbor mnogih ljubiteljica mode, Izabel je kombinirala i uz crne traperice i Chanel pletivo. Tu je i jedan svevremenski modni dodatak, torba koja se smatra izvrsnim modnim ulaganjem jer joj cijena ne pada. Riječ je o torbi s potpisom luksuznog francuskog brenda Hermes, a Izabelin je izbor jednostavan crni model, onaj koji odolijeva prolaznosti svih trendova.  

U kolekciji ima još jedan model s potpisom legendarnog brenda kojeg je prošle zime kombinirala uz skinny traperice, čizme s naglašenim đonom i dva Pradina komada - efektan pleteni top i puf-jaknu koje su popularne i ove sezone. Ne samo da griju, nego i izgledaju baš cool

Ona je chic i na planinama, u snijegu - tako je pratitelje oduševila fotografijom sa skijanja na kojoj je skijaško odijelo kombinirala uz pletenu Fendi majicu, i to i crvenoj boji. Budući da najčešće bira neutralne, crveni komadi na njoj nisu čest prizor, a pristaju joj izvrsno. 

Helena Matić

Sličan model čizama poput Izabelinog, izabrala je i lijepa industrijska dizajnerica. Helena je model s glomaznim đonom spojila s nekoliko klasika koje vrijedi imati u ormaru jer su nosivi godinama - bijelom košuljom i crnim kaputom. Tu je i Lady Dior, torba koja u modnom svijetu ima kultno mjesto.  

I nešto ležernije kombinacije sjajno joj pristaju - nosi prošivenu jaknu, klasičan model koji je zadnjih par sezona stekao veliku popularnost, a tu su i 'starke' u kojima izgleda jako cool. Zgodan detalj u ovom zimskom outfitu su kožne rukavice, a tu je još jedna svevremenska torba; Chanelov model na preklop.  

Budući da se spomenuta torba jako lako kombinira, nosiva je i u dnevnim i u večernjim varijantama. Za oko nam je zapeo stajling kojeg je odabrala za put u Italiju kad je dizajnersku torbu spojila s combat čizmama, a komadima u crnoj boji dodala je karirani sako.  

Ni Helena nije odoljela trendi kapi, tzv. bucket hatu kojeg je kombinirala uz sivi sweatshirt. Jednostavnost je poželjna u ležernijim prigodama, a uvijek izgleda - baš dobro!

Helenu mnogo češće možemo vidjeti u neutralnim bojama poput crne, bijele, sive i bež, nego u jarkim nijansama. Jedan zimski stajling je iznimka jer je u njega dodala Manolo Blahnik satenske salonke u zelenoj nijansi i džemper koji se ističe detaljima u zelenoj, crvenoj i boji lavande - kao stvoreno za božićne prigode! 

 

Najljepša izdanja Vanje Modrić: Zaslužila je čistu peticu za eleganciju koja odolijeva prolaznosti trendova

Kad se spoje popularne čizme, kožne hlače i 'hoodica', dobije se genijalan stajling kakvog je prošetala simpatična Mia

Jelena Rozga nosi jedne od najpoželjnijih štikli sezone: Savršene su za sezonu partyja, pronašli smo pristupačniju opciju
 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".