Mislili ste da su supruge naših rukometaša zgodne? Pogledajte ljepotice slovenskih reprezentativaca

Uoči utakmice Crne Gore i Slovenije, provjerili smo tko su dame koje rukometašima pružaju najveću podršku
Vidi originalni članak

Na svakom se prvenstvu iznova uvjerimo kako naši rukometni reprezentativci imaju prekrasnu podršku s tribina - lijepe, no samozatajne dame uz njih su bez obzira radi li se o pobjedama ili porazima, a i naši se susjedi mogu pohvaliti jednako dobrom podrškom. 

Iako se na terenu odvijala dramatična završnica u susretu Slovenije i Njemačke, ovog ćemo puta rukometne rezultate ostaviti po strani i u prvi plan staviti djevojke i supruge slovenskih rukometaša. Njihovi profili na društvenim mrežama otkrivaju obiteljsku idilu i trenutke uživanja sa zajedničkih putovanja, a moramo priznati kako su reprezentativci Slovenije zbilja pravi sretnici!

Dominika Bezjak, supruga Marka Bezjaka

Tjaša Bombač, supruga Deana Bombača

Petra Lesjak, supruga Urbana Lesjaka

Maša Kavtičnik, supruga Vida Kavtičnika

Hana Volk, djevojka Gašpera Marguča

Daca Žvižej, supruga Luke Žvižeja

Marjana Gaber, supruga Mateja Gabera

Laura Døssing, supruga Mihe Žvižeja

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".