Zavodljiva ako to želim

Parfemi su nevidljivi, ali snažan saveznik u vašoj igri zavođenja.
Vidi originalni članak

Kao što smo već nebrojeno puta čuli, parfemi s feromonima veliki su hit u svijetu mirisa. Trgovine, ali i internet, puni su takvih ponuda parfema, no postoje li stvarno parfemi koji nas čine instantno zavodljivijima?

Feromoni su kemijski elementi koji utječu na ponašanje, fizičko i emotivno stanje pojedinca. Iako feromoni nemaju mirisa, njihovo je djelovanje na ljude dokazano. Afrodizijak je druga primamljiva riječ koju često volimo povezivati s mirisima. U različitim zemljama afrodizijacima su se smatrale određene biljke, proizvodi i supstance poput jaja, kavijara, školjaka, kave, tartufa, celera, vina, oraha, čokolade, jagoda.

Miris su vrlo osobna karakteristika i gotovo je nemoguće pronaći onaj koji će se jednako svidjeti svima. No, odaberete li pravi miris koji odogavara vama i vašem karakteru, on zaista može biti važan saveznik u vašoj igri zavođenja, zato ga ne zaboravite nanijeti prije važnog izlaska na kojem se želite osjećati posebno privlačnom.

Tijekom studenoga i prosinca u dm-u odaberite mirise za sebe i svoje voljene, snižene čak 40 %!

Miris blagdanskog ozračja stvaraju cimet, klinčići, kuhano vino, kandirano voće – i ljubav. A znamo da ljubav na sebe veže različite mirise, baš u onim najvažnijim trenucima kada 'hvala', 'volim te', 'sretno', 'sve najbolje', 'puno zdravlja, veselja i ljubavi' nerijetko izgovaramo ili čujemo, pa te iste mirise pamtimo trajno, pretvarajući ih u asocijacije koje će i ubuduće, svaki put kad ih osjetimo, dozvati te dragocjene trenutke iz prošlosti.

Birajući svojim kupcima samo najbolje, dm na svojim policama nudi širok izbor mirisa i mirisnih poklon-paketa koje rado namjenjujemo svojim najmilijima i sebi. U ovo predblagdansko vrijeme, dm je odabrane mirise, za sve članove 'Svijeta prednosti', snizio za čak 40 %! Izvrsna je to prilika da prigodan dar poklonite onima koje najviše volite te da prekrasan period pred nama okupate najljepšim mirisnim notama. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".