Top 10 neodoljivih mirisnih nota

FOTO: Diva promo FOTO: dm promo FOTO: dm promo FOTO: dm promo FOTO: dm promo FOTO: dm promo FOTO: dm promo FOTO: dm promo FOTO: dm promo FOTO: dm promo FOTO: dm promo
Odabrali smo najnovije mirise dostupne u dm trgovinama kojima je nemoguće odoljeti.
Vidi originalni članak

Legendarna francuska modna kreatorica Coco Chanel govorila je kako nikada ne izlazi iz kuće bez parfema, a najpoznatija plavuša i starleta svih vremena, fatalna Marilyn Monroe priznala je kako u postelju ide odjevena tek u kap zavodljivog mirisa. Isprobali smo velik asortiman parfema u dm trgovinama i izabrali 10 najboljih dostupnih po fantastičnim cijenama.
 
Bvlgari Omnia Indian Garnet  

Inspiriran je egzotičnom Indijom i obećava auru plemenitosti i mistike. Orijentalno-cvjetna kompozicija otvara se citrusnim aromama mandarine i naranče. Srcem vlada cvijet oshmantusa položen na bazu ambera.

Burberry Body Rose Gold
Drveno-cvjetna kompozicija odražava bezbrižnost Burberry djevojke i naglašava njezinu senzualnost. U visokim su notama pelen, breskva i frezija kao uvertira kremastoj kombinaciji irisa, ruže i sandalovine.

Burberry London Women
Miris otvara svoju kompoziciju citrusnim notama mandarine i grejpa uz ružičasti papar. Srcem mirisa vladaju latice engelskih ruža, đurđice i ciklame. Note daju eleganciju i nježnost u kombinaciji s dragocjenim drvetom mošusa.

Bvlgari Mon Jamin Noir
Zavodljivi mirisni dragulj opojne cvjetne kompozicije. Modernost i senzualnost mirisa postignuti su notama đurđice i jasmina te svijetlih drvenih nota. 

Elizabeth Arden 5th avenue
Gornje note su jorgovan, lipovo cvijeće, magnolija, mandarina i bergamot, dok je u srcu ružičasta ljubičica, karanfil i muškatni orah. U bazi su pak amber, mošus, sandalovina, iris i vanilija. 

Gucci Rush
Opojni koktel od egzotičnog voća, kalifornijske gardenije, frezije, jasmina i turske ruže, dok su u tragovima prisutni i korijander, vanilija te pačuli.

Hugo Boss Nuit
U srcu se nalazi ženstveno bijelo cvijeće poput jasmina, a bazu čine akordi kristalne mahovine i kremaste sandalovine.

Hugo Boss Femme
Lakoća i svježina naglašena je notama limete i grejpa, dok je staloženost mirisa postignuta nešto muževijim mirisom bijele breze i ambera.

Lacoste Pour Femme
U visokim je notama prisutan papar i purpurna frezija te cvijet hibiskusa i bugarska ruža, dok bazu čine sandalovina i tamjan.

Armani Code

Miris je izgrađen na notama divlje naranče koja čini pravu mirisnu čaroliju u kombinaciji s jasminom. Mekoću mirisa osigurale su i kapljice meda te slatka vanilija.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".