Koji je parfem za vas?

Neke osobe poznajemo po mirisu koji nose, parfemu koji toliko vole da je postao njihov zaštitni znak. Iako izbor mirisa može biti stvar trenutka, prigode za koji ga stavljate, s vremenom se ipak isprofilira naš ukus.
Vidi originalni članak

Parfem koji preferiramo odraz je našeg stila, ali i naše osobnosti. Ako ste već susreli "onog pravog", možda se prepoznate u nekom od opisa. Ako ga tek tražite, savjet će dobro doći.

1.    KLASIČARKA
Klasici su uvijek u modi, a jedan od njih je Armani Code, parfem koji ima zavidan broj obožavateljica. Ako niste skloni promjenama i volite parfeme koji nikada ne izlaze iz mode, onda je ovo odličan izbor za vas. Nanesite ga više puta prije izlaska u grad i divno ćete mirisati čitavu večer.

2.    ROMANTIČARKA
Vi ste zaljubljeni u sva godišnja doba, u svemu pronalazite nešto lijepo, a mirisu cvijeća ne možete odoljeti ni tijekom hladnih zimskih dana.  U parfemima koje preferirate ključan sastojak cvijet je ruže koji za vas ima posebnu čar. Preporučamo Burrbery Body, od velikana elegancije Burberrya. Već i parfemska bočica obećava romantičnu ljubav. 

3.    TRENDSETERICA
Neumorno pratite što je popularno, novo i u trendu, a kako znamo, trendovi se izmjenjuju takvom brzinom da je teško zastati na jednom mirisu. Ipak, vaš bi karakter sjajno mogao odraziti Gucci Rush miris. Otkad je izašao ovaj parfem, zasjenio je mnoge druge.

4.    SPORTAŠICA
Ako je trenirka za vas novo odijelo i u ormaru ih imate desetak, a od tenisica se nikad ne odvajate, sva je prilika da će vam se svidjeti (ili vam se već sviđa) Lacoste por femme. Ženstveni, no osvježavajući miris, ostat će postojan za vrijeme svih vaših aktivnosti.

5.    BUNTOVNICA
Iako volite plivati protiv struje i uživate u suprostavljanju svim pravilima, možda ipak jedan parfem za vas postane pravilo. Koji je miris dostojan buntovnog duha? Glasamo za Mon Jasmin Noir, kozmetičke kuće Bvlgari - savršen spoj nota koje očaravaju. Pokušajte.  

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".