Celebrity parfemi

FOTO: Thinkstock FOTO: dm promo FOTO: dm promo FOTO: dm promo FOTO: dm promo FOTO: dm promo
Parfemi slavnih osoba zadnjih su se nekoliko godina pokazali kao veliki hit, a koji od njih su zabilježili poseban uspjeh, saznajte ovdje.
Vidi originalni članak

Slavne osobe, a čini se posebno glazbenici, ne mogu odoljeti da pod svojim imenom ne stvore i parfem. Donosimo izbor pet najboljih celebrity parfema. 

Beyonce se, kao i u svijetu glazbe, i ovaj put našla na samom vrhu naše liste. Njezin parfem kreiran je u čast jednog od najuzbudljivijih gradova na svijetu, New Yorka. Odabrane mirisne note dočaravaju ljepotu i ženstvenost pjevačice, njen stil, seksepil i profinjenost. Visoke note čine svojevrstan voćni koktel, dok su u srcu prekrasne orhideje, njezin omiljeni cvijet.

Truth or Dare, parfem je pop kraljice Madonne, a u potpisu je cvjetni miris. Njegova jedinstvena mješavina opojnih nota cvijeća, balansirana je tajnovitošću šume te vanilijom. Stvoren je tako miris koji je bezvremen, ali suvremen, istodobno i taman i svijetao.

Drugi parfem Justin Biebera nazvan je Girlfriend. Opisuju ga kao zavodljiv, osoban i primamljiv miris. Gornje note su pravi pljusak voćnih aroma, dok srce uključuje cvjetne arome. Justin se ne stidi pokazati svoju nježnu stranu, to je definitivno.

Model Naomi Campbell od prvih je koraka na pisti postala simbolom ženstvenosti, senzualnosti i zavodljivosti. Logično je da njezin miris naziva NC At Night oživljava sve tri njezine osobine. To je miris koji ćete staviti dok se pripremate za noćni izlazak, na kojem se može dogoditi doista sve.

Dizajn mirisa Christine Aguilere pravo je slavlje ženstvenosti, ponajviše zbog provokative crvene boje. No, glavna nota ovog mirisa je slatka i izazovna crvena jabuka. Pafrem upotpunjuje i začinski cimet koji donosi dašak egzotike. Srce sadrži cvijet slatke crvene ciklame. Topli crveni đumbir, mošus i egzotična sandalovina baza su ovog parfema.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".