Prisjetili smo se prošlogodišnjeg prvenstva: David Vida tih dana bio je najslađa zvijezda!

Postao je "zvijezda" nakon utakmice s Englezima, kad je bosonog potrčao tati u zagrljaj
Vidi originalni članak

Kad bismo morali birati najljepše fotografije i trenutke ovog Svjetskog prvenstva, u top tri bi se našli: moment nakon gola Englezima u kojem su naši dečki pali na fotografa Yurija Corteza, fotografija na kojoj Šime Vrsaljko sretno leži pored zastave i - sve vezano za predivnog, preslatkog Davida Vidu, sina Ivane i Domagoja Vide.

Mali David postao je zvijezda upravo nakon utakmice protiv Engleza, kad je bosonog potrčao tati u zagrljaj, a taj video obišao je svijet! 

Prije utakmice pozirao je s Mateom Kovačićem i sramežljivo mu dao pusu, za sreću, naravno! 

Strpljivo je čekao da ga se našminka u prepoznatljive crveno-bijele-plave boje kako bi bio najbolja i najslađa podrška tati.

S vatrenim navijačicama, djevojkama i suprugama naših nogometaša, pozirao je u busu prije odlaska na utakmicu i opet ukrao svu pozornost.

I Franka Batelić njime je apsolutno oduševljena, a sve govori njezin opis ispod fotografije: "To biće". Da, nemamo ništa više za nadodati. 

I na kraju - umor je sve svladao pa tako i ovog malog Vatrenog koji je malo odspavao na moskovskoj zračnoj luci prije leta i još jednom osvojio naša srca.

Jedan od naših najgledanijih videa u to vrijeme prošle godine bio je kompilacija najboljih "izvedbi" pjesama u režiji Vatrenih: 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".