"Ljubav, ponos, sreća" - prekrasna supruga Ivana Perišića najvatrenija je podrška svom dragom i cijeloj repki

Predivna Josipa Perišić s djecom bodri hrvatsku reperezentaciju u Moskvi
Vidi originalni članak

Naš reprezentativac Ivan Perišić suprugu Josipu "čuva" od javnosti - rijetko se pojavljuju na društvenim događanjima (fotić ih je tek ulovio na svadbi Izabel i Matea Kovačića kad je Josipa blistala u fantastičnoj crveno-bijeloj haljini).

Ipak, tu su društvene mreže u kojima imamo barem mali uvid u (modni) svijet ove ljepotice

Kažemo modni jer je Josipa stvarno stylish dama, čije kombinacije rado želimo kopirati. Kombinira dizajnerske i high street komade, a jednako dobro izgleda u trapericama i suknji, kao i u "ozbiljnijim" komadima poput bunde ili cvjetnim uzorcima i tenisicama.

Josipa se s našim reprezentativcem i igračem talijanskog Intera vjenčala 2012. godine, a upoznali su se još u srednoj školi, kad je njihova ljubavna priča i započela. 

Ovaj divan par ima i dvoje djece - sina Leonarda i kćer Manuelu, a četveročlana obitelj zajedno živi u Milanu, gdje Ivan igra u već spomenutom Interu. 

U ormar ove ljepotice vrlo bismo rado zavirili: osobito su nam se svidjele Chanel čizme koje je genijalno isfurala uz skinny traperice i smeđu bundu, ali i Golden Goose tenisice kojima je zaokružila kombinaciju i genijalnog cvjetnog kaputića.

Josipa, naravno, bodri naše dečke u Rusiji, odakle nas svakodnevno veseli genijalnim navijačkim fotkama, a njihovi su klinci postali prave navijačke/nogometne zvijezde na terenu poslije pobjede nad Engleskom.

Osim sa suprugom Ivanom, pozirala je i s "Epic Brozom", odnosno Marcelom Brozovićem u već poznatoj pozi koja će sad, vjerujemo, postati još popularnija. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".