Lijepa Ivana došla i u Moskvu: Je li ovo njezin najatraktivniji navijački outfit?

Vidi originalni članak

Najvjernija navijačica ovog Svjetskog prvenstva definitivno je Ivana Knoll koja je naše dečke pratila na gotovo svim tekmama! Naravno, neće propustiti ni polufinale u Moskvi, a fotografiju ispred Katedrale na Crvenom trgu podijelila je na Instagramu i razveselila obožavatelje.

Ivana je pozirala u dizajnu koje potpisuje Andrea Zvono: mini suknju i topić kombinirala je sa štucnama i maramom, a sve je, naravno, bilo prekriveno - kockicama. Ispod fotke napisala je: "Korak do finala! Idemo večeras po pobjedu". Pratitelji su fotografijom oduševljeni, a mi se s atraktivnom Ivanom možemo samo složiti!

Podsjetimo, u kratkom je roku stekla veliku popularnost na Instagramu pa su joj obožavatelji ostavljali komentare poput "Uz ovako lijepo stvorenje, Hrvatska nije mogla izgubiti". Ivana ima 26 godina i dolazi iz Čapljine u Bosni i Hercegovine, a 2016. godine kandidirala se za Miss Hrvatske kao predstavnica dijaspore.  

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".