Zvijezde sada iznajmljuju svoje luksuzne kuće na Airbnbu: Evo što o tome trendu kažu iz naše poznate agencije za nekretnine

Iako je potez naišao i na mnoge kritike, lijep je dio da sve može imati i humanitarnu notu pa omogućuje obožavateljima ne samo da uživaju u jedinstvenom boravku, već i da pridonesu dobrom cilju.
Vidi originalni članak

Ako ste ikada sanjali o životu bogatih i slavnih sada to možete iskusiti i sve pomoću Airbnba. Online platforma za smještaj pruža putnicima širom svijeta priliku da rezerviraju jedinstveni smještaj i doživljaje koje niti jedan hotel ili tradicionalni smještaj nikada ne može ponuditi, poput boravka u domovima slavnih od Havaja do Hollywooda.

Naime, mnoge zvijezde odlučile su svoje domove staviti na iznajmljivanje preko Airbnba. Iako je ovo trend koji traje već neko vrijeme, sada mu se pridružuje sve više poznatih. Kako bismo shvatili zašto poznati iznajmljuju svoje luksuzne kuće, razgovarali smo s vlasnicom poznate agencije za nekretnine EurovillaDinom Serdarušić.

– Smatram da su nekretnine oduvijek i zauvijek jedna od glavnih tema u našem društvu, i zajednička tema svim ljudima na svijetu. Pobuđuju velik interes i znatiželju, bilo da se radi o luksuznim stanovima ili jedinstvenim kućama. Potez Airbnba stoga smatram vrhunskim s marketinškog aspekta jer ne postoji bolji način promocije, i za korisnika boljeg načina upoznavanja svog idola od boravka u njegovom domu – objasnila nam je.

Nekretnine za kojima žudimo i gledamo na webu ili listamo u časopisima, nude se da se u njih i uđe. To je jedinstvena mogućnost, i svakako nešto do sada neviđeno.

– Trend slavnih osoba koje iznajmljuju svoje domove na Airbnbu donosi i novi aspekt ekonomije dijeljenja gdje obožavatelji mogu iz prve ruke iskusiti privlačnost stila života slavnih. Iako ovaj trend nije bez kritika, nedvojbeno nudi jedinstveno i nezaboravno iskustvo. Isto tako, iznajmljivanjem svojih domova na Airbnbu omogućuje se slavnim osobama da se povežu sa svojim obožavateljima na posve nov način – otkrila je Dina, koja je vlastitu agenciju pokrenula sa suprugom Sergiom.

Iako je potez naišao i na mnoge kritike, lijep je dio da sve može imati i humanitarnu notu pa omogućuje obožavateljima ne samo da uživaju u jedinstvenom boravku, već i da pridonesu dobrom cilju.

Poznate osobe koje su svoje nekretnine dali na iznajmljivanje preko Airbnba:

Gwyneth Paltrow
Objavila je svoju luksuznu vilu u Santa Barbari na Airbnbu. Imanje se može pohvaliti prekrasnim pogledom, privatnim bazenom i pristupom ekskluzivnom klubu Soho House.

Kim Kardashian
Svoju minimalističku, monokromatsku vilu Hidden Hills uvrstila je na Airbnb. Prostrana kuća ima kućno kino, unutarnji bazen i prostrani vanjski prostor.

Leonardo DiCaprio
Imanje, poznato kao "The Dinah Shore Estate", nudi retro atmosferu s modernim dizajnom iz sredine stoljeća i teniskim terenom.

Olivia Wilde i Jason Sudeikis
Bivši par uvrstio je svoju povijesnu seosku kuću iz 19. stoljeća u Brooklynu na Airbnb. Šarmantni dom odiše rustikalnim, ali modernim ambijentom i pruža uvid u živote zvijezda.

Ashton Kutcher i Mila Kunis
S
klopili su partnerstvo s Airbnbom kako bi iznajmili svoju vikendicu na moru u Santa Barbari za iznajmljivanje, samo na jednu noć, potpuno besplatno. Par je također najavio da će boraviti u glavnoj kući tijekom posjeta svojih gostiju, što je doista scenarij iz snova za sve obožavatelje glumačkog dvojca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ashton Kutcher (@aplusk)

Osim glumaca, trendu su se pridružili i glazbenici. Od Drakeove luksuzne vile u Torontu do glamurozne kuće Mariah Carey na Beverly Hillsu, ljubitelji glazbe mogu doživjeti životni stil svojih omiljenih umjetnika.

U galeriji pogledajte još luksuznih kuća poznatih koje se iznajmljuju na Airbnbu:

FOTO: Airbnb Havajska koliba Jimija Hendrixa Kada je Jimi Hendrix snimao Dugin most, pjevač je odsjeo u ovoj havajskoj kolibi. Nedavno preuređena, garsonijera iz 1930-ih ima sve što vam je potrebno za miran odmor. Tu je čajna kuhinja, prostrana kupaonica, internet i još mnogo toga. Osim toga, nalazi se na ograđenom imanju i ima vanjsku terasu ispod spektakularnih krošnji drveća. FOTO: Airbnb Osamljeno arhitektonsko čudo Julie Andrews S nadimkom Rubber House, ovo umjetničko utočište u ruralnom Accordu u New Yorku, bivši je dom britanske glumice Julie Andrews. Izvorno sagrađen za koreografa Eugenea Loringa, dom je sada u vlasništvu "američke balerine i britanskog urednika" i stoga, nimalo iznenađujuće, sadrži sadržaje poput kule za pisce i plesni studio sa zidovima s ogledalima i baletnom prečkom. FOTO: Airbnb Sonnyjev i Cherin bungalov među drvećem Bungalov s dvije spavaće sobe i dvije kupaonice s pogledom na Hollywood Reservoir, ovu kuću u stilu kućice na drvetu dizajnirala je Greta Grossman 1954. godine i koristila se za smještaj pop superzvijezda 70-ih Sonny & Cher. FOTO: Airbnb Meksička vila Chada Smitha iz Red Hot Chili Peppersa Ništa ne govori "kuća slavnih" kao ogromna vila s pogledom na poluprivatnu plažu u Cabo San Lucasu. Casa Cortez nalazi se u zatvorenom naselju s naglaskom na privatnost. Njegov bivši dom s četiri spavaće sobe, 5100 četvornih stopa nalazi se na litici, tako da vanjska terasa, s infinity bazenom i hidromasažnom kadom, nudi širok pogled na Cortezovo more, a krovna terasa znači da možete uživati ​​u oba zalascima i izlascima sunca. FOTO: Airbnb Povijesna kuća F. Scotta i Zelde Fitzgerald u Montgomeryju Skriven iza rascvjetanih stabala magnolije u slatkom južnjačkom gradiću Montgomeryju u Alabami, pronaći ćete dvosobni stan koji se nalazi u bivšem domu slavnih osoba iz doba jazza F. Scotta Fitzgeralda i njegove supruge Zelde. Povijesna kuća podijeljena je na stanove nakon što se obitelj odselila tridesetih godina prošlog stoljeća, a osim što se može iznajmiti na Airbnbu, u njoj se nalazi jedini muzej na svijetu posvećen F. Scottu i Zeldi Fitzgerald. FOTO: Airbnb Olivia Wilde i Jason Sudeikis Bivši par uvrstio je svoju povijesnu seosku kuću iz 19. stoljeća u Brooklynu na Airbnb. Šarmantni dom odiše rustikalnim, ali modernim ambijentom i pruža uvid u živote zvijezda. FOTO: Airbnb Leonardo DiCaprio Imanje, poznato kao "The Dinah Shore Estate", nudi retro atmosferu s modernim dizajnom iz sredine stoljeća i teniskim terenom. FOTO: Airbnb Kim Kardashian Svoju minimalističku, monokromatsku vilu Hidden Hills uvrstila je na Airbnb. Prostrana kuća ima kućno kino, unutarnji bazen i prostrani vanjski prostor. FOTO: Airbnb Gwyneth Paltrow Objavila je svoju luksuznu vilu u Santa Barbari na Airbnbu. Imanje se može pohvaliti prekrasnim pogledom, privatnim bazenom i pristupom ekskluzivnom klubu Soho House.

Kratka bijela haljina i upečatljive sandale odličan su modni izbor simpatične djevojke
Limeta zelena bit će hit boja ove jeseni, a već je nose mnoge poznate dame
Ivana Banfić nekad i sad: Evo kako se stil poznate pjevačice mijenjao tijekom godina

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".