Zvijezda nove Dive je kreatorica biljnih terarija i dizajnerica nakita: 'Hrabri, pozitivno neposlušni i svoji ljudi stvaraju najljepše stvari'

Svibanjsku Divu potražite u subotu, 13. svibnja, ekskluzivno uz Večernji list
Vidi originalni članak

Druga subota u mjesecu 'tradicionalno' je rezervirana za novi broj Diva magazina. Zvijezda izdanja za svibanj je Dina Šavorić, dizajnerica nakita, kreatorica divnih biljnih terarija i vlasnica kreativnog dućana u centru Zagreba. Za Divu otkriva kako je hobi njezin posao te da odbija odrasti iako zna biti i vrlo ozbiljna kada treba te otkriva da joj je velika želja otići na put Orient Expressom.

– Radim opušteno gotovo sve što volim. Dobro mi ide baratanje estetskim načelima, ali opet ne mogu reći da sam skroz ozbiljna ili vezana za jedan pravac, nego se prešaltavam kako mi dođe i mislim da je ta spika ključ mog uspjeha... Ne znam koliko bi nekome drugome to odgovaralo jer to je specifično za ovu nišu, punu kreative, slobode i kaosa koji je meni postao skroz chill. Ovo razdoblje svog života volim više i od čega, uživam u svemu i napokon sam naučila masu stvari koje su me odgojile da budem flegma i pomirljiva, a istovremeno nježna i srčana. Kroz posao se ostvarujem, idem dalje, surađujem s ljudima s kojima se želim i privatno družiti te se sve ispreplelo i samo vodi u neku još ljepšu budućnost punu novih projekata, produkata i ekipe za koju se želi živjeti. Ne biste vjerovali koliko dizajnera i umjetnika kod nas radi pravu stvar. Promišljeno, s fokusom ili bez fokusa. Moje je mišljenje da je fokus bitan, ali ga ne treba gledati doslovno, nego kao krajnju impresiju koju želimo dobiti završetkom određenog “projekta” i kretati se prema njemu slobodnom putanjom koju nam daje trenutak u kojem se nalazimo kad stvaramo – otkrila nam je Dina.

Dotaknuli smo se i mode, a voli odjeću koja se nosi godinama i koju nema pola grada, a to je upravo ono što sve više osvještavamo.

Početkom mjeseca održala se krundiba kralja Charlesa III i kraljice-supruge Camille, a brojne kraljevske obitelji bile su pozvane na ceremoniju. U ovom smo broju upravo zato popratili kraljevski stil te pronašli i kraljevske komade od kojih mnogi, primijetit ćete, imaju i kraljevsku cijenu. 

U novom broju ok strpljivo čekamo da se vrijeme stabilizira, a nekako smo navikli da u svibnju već nosimo ili bar ozbiljno razmišljamo o sandalama, pratimo najveće događaje godine, iako ona još nije stigla ni do polovice. Popratili smo i MET galu, od koje smo ipak nešto više očekivali s obzirom na zadanu temu, koje se mnogi ne drže.

Pripremili smo vam još puno zanimljivih priča, naš Ivan Ćosić bio je u Miamiju i poslao sjajnu reportažu, Marija se posvetila Majčinu danu, a Duda donosi sjajne beauty novitete.

Goran Čižmešija fantastično osjeća ritam grada i na stranice Dive uvijek dovodi 'najstajliš' prolaznike pa je tako i u ovom broju, gdje ćete pronaći hrpu inspiracije za odijevanje, ravno sa zagrebačkih ulica. Dotaknuli smo se i proljetnih trendova, jarkih boja, zanimljivih uzoraka i lepršavih komada.

Na beauty stranicama pripremili smo sve što trebate znati o bronzerima i kremama za lice, zahvaljujući kojima imamo mekanu i pravilno nahranjenu kožu. One pomažu u obnovi dubinskih slojeva, brinu se o stanju kože i sprječavaju isušivanje.

Novi broj Dive potražite ovu subotu, 13. svibnja, uz Večernji list

 

Tajči je prije 33 godine nastupila na Euroviziji, a kultnu narančastu haljinu i dalje čuva u ormaru

Modna ideja koju prepisujemo ovih kišnih dana: Čizme i kombinezon spoj su koji ne prolazi nezamijećeno

Košulje-haljine najbolji su izbor za proljeće: Ovo su najljepši lepršavi, chic i udobni modeli

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".