Zvijezda nove Dive je food blogerica Anja: 'Nikad ne kuham isključivo za snimanje, već je to ručak ili večera za nas troje'

Divu potražite u subotu, 11. veljače, ekskluzivno uz Večernji list
Vidi originalni članak

Druga subota u mjesecu znači da je vrijeme i za novu Divu. Zvijezda ovogodišnjeg broja je Anja Maršić, food blogerica na društvenim mrežama poznata kao @hungry_anja. Za Divu otkriva koji su joj daljnji poslovni planovi, kako navigira brigu o djeci i uspješan posao te zanimljive činjenice o svom biznisu.

– Slaba sam sa slobodnim vremenom, to moram priznati! Valjda zato što jako volim to što radim pa katkad i ta obrada videa u ponoć nije napor, nego zabava. Isto tako i kuhanje, jedna sam od onih koji se uz kuhanje opuštaju i nikad mi nije teško pa se tako to radno vrijeme i vrijeme za odmor često preklapaju. Ali trudim se zadnjih nekoliko godina vikendima ne raditi, ne objavljivati i ne snimati, već je to vrijeme rezervirano isključivo za obitelj, druženje, dobru knjigu, odlazak u kino ili na balet. Ako me dulje pratite, znate da volim i uređenje interijera, katkad se šalim da ako ću ikad imati drugu karijeru, ona će definitivno biti vezana uz interijere – ispričala je Anja, s kojom smo se dotaknuli i mode.

Voli nositi klasične i elegantne komade, ali budući da radi od doma, često je u trenirkama i drugim udobnim komadima.

– Budući da većinom radim od kuće, moj stil je trenirka. Ali kad završim sa snimanjima, možete me vidjeti u nekim klasičnim komadima, dobrom sakou i trapericama. Volim nositi tenisice, ali zapravo sam slaba na štikle i lijepe torbe. Ljeti sam najčešće u haljinama, što sugerira da mi je udobnost i funkcionalnost ispred svega. Većinom kupujem online jer zbilja ne volim tu umjetnu atmosferu shopping centara, a još manje gužve. Tako da kad god mogu, naručujem online –otkrila je.

U novom broju, Marija Pajić Bačić otkriva što je to 'Lucky girl sindrom' te kako on utječe na mlade ćene diljem svijeta. Početak 2023. definitivno je obilježio „Sindrom sretne djevojke“ tj. „Lucky girl Sindrome“ koji je zaludio TikTok zajednicu i koji je u trendu mjesecima. Sigurno se pitate u čemu je tajna? Pa u dobroj staroj pozitivnoj afirmaciji.

Naš Goran Čižmešija donosi najbolje od ulične mode u centru Zagreba. U mnogim kombinacijama možemo pronaći razne modne klasike i svevremenske komade koji su uvijek odlična inspiracija kod biranja outfita.

U novom broju pitamo se i kako stati na kraj celulitu, kako dobiti najlepše trepavice te analiziramo efektnu crvenu boju idealnu za Valenitnovo.

Novu Divu potražite u subotu, 11. veljače, ekskluzivno uz Večernji list

Najsimpatičniji trio sa špice: Tata i sin u društvu ljubimca uljepšat će vam kraj tjedna
Simpatičnoj studentici super stoje traperice koje su godinama među najpopularnijima, a hit su i dalje
Želite promijeniti boju kose? Inspirirajte se divnim crvenim nijansama koje su pravi hit

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".