Znate li s kojeg se otoka pruža ovakav spektakularan pogled? Providenca je jedno od mjesta koje ne smijete zaobići

Ako godišnji odmor provodite na Malom Lošinju, ne propustite odlazak do vidikovca koji će posebno oduševiti sve romantičare
Vidi originalni članak

Neprestano smo u potrazi za novim, divnim mjestima koje u Hrvatskoj možemo posjetiti, a ovog ljeta oduševio nas je jedan pogled s Malog Lošinja, točnije s Tematskog vidikovca Providenca. "Skrolajući" društvenim mrežama, slobodno možemo reći kako je vrh Umpiljaka aposlutni must see ovog ljeta.

S Providence se pruža prekrasan pogled na cresko lošinjski arhipelag, a jednako spektakularno izgleda u svako doba dana. Ljubitelji zalazaka ovdje će doći na svoje jer se u tim trenucima nad morem događa prava igra boja koja stvara najljepše prizore za pamćenje, ali i savršenu kulisu za Instagram-fotografije.

U ponudi na web stranicama piše kako je, osim u predivnom pogledu, moguće uživati i u lokalnim delicijama pa svaki posjetitelj može birati između mesne i riblje plate. Tu je i Poučna staza - Apsyrtides koja priča priču o otoku Lošinju. 

Ako volite aktivni odmor i dodatne aktivnosti pored sunčanja i kupanja, onda je odlazak na Vidikovac Providencu odličan odabir ako godišnji odmor provodite na Lošinju. Divan pogled, čaša vina i romantična večera bit će događaj za pamćenje!

Pronašli smo najljepšu Instagramsku kulisu: Polje lavande u istarskom izletištu Pekici pravi je mali raj
Jeste li već posjetiti jedno od najpopularnijih "instagramskih" mjesta u Rovinju gdje nastaju najšarenije fotke?
Idealno za rujanski izlet: Malo mjesto u unutrašnjosti Istre koje očarava tirkiznim slapovima i prirodnim bazenima
 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".