Znamo gdje ovog vikenda možete pronaći najukusnije i najljepše kolače - zavirite u Meet Miju!

Miju Salman, vlasnicu Meet Mije, proslavile su krafne koje s nestrpljenjem čekamo. Do tada, uživamo u valentinovskim slasticama
Vidi originalni članak

Bliži nam se Valentinovo, a ako nemate ideje kako se počastiti, donosimo jedan super prijedlog. U subotu, nedjelju i ponedjeljak Meet Mia, jedna od omiljenih zagrebačkih slastičarnica, donosi slatkiše koji, ne samo da su preukusni, nego i izgledaju fantastično! 

Iz brunch&cake bara pozvali su da uživate i poklonite najljepše slatkiše svojim najdražim ljudima, a kolači u pastelnim nijansama ružičaste, ljubičaste i narančaste izgledaju fantastično. Osim toga, možete biti sigurni da će zadovoljiti gastro-ukus i onih najzahtjevnijih!

Iza Meet Mije stoji Mia Salman, inače najmlađa osoba u Zagrebu koja je otvorila slastičarnicu - još prije više od šest godina, kad je imala samo 23. Ne samo za Valentinovo, kolači koji izlaze iz njezine radionice i inače su prava umjetnička djela. Za svaki od njih teško je reći jesu li ljepši ili ukusniji. 

Proslavile su je krafne punjene raznim okusima, po njima je zapamćena i za njih su mnogi stajali u redu ispred slastičarnice u staroj Vlaškoj.Jednom je prilikom za Divu rekla da joj je trebalo nekoliko godina dok nije došla do pravog recepta:

– Nije išlo lako. Krafne su jedina receptura od koje nisam odustala, dok kod ostalih slastica, ako ne uspije iz prve onako kako sam ih zamislila, to nije slučaj. Zacrtala sam si da krafne moram napraviti savršeno. No bila sam uporna. Kod mene nema friteze, krafne pečem u loncima. Sve kolače ionako radim ručno.

Ovog ćemo vikenda uživati u valentinovskim kolačima, a onda s nestrpljenjem čekamo krafne! U videu možete pogledati kako je to izgledalo prošle godine, kad je Mia za Divu pojasnila cijeli proces. 

 

Prošle godine u ponudi su imali čak 9 okusa, odnosno osam punjenih krafni i jednu običnu.

- Radimo ih svaki dan, od jutra do mraka, krafne i samo krafne. Krećemo oko 5:30 ujutro i izbacujemo ih u nekoliko rundi jer odjednom ne možemo proizvesti preveliku količinu. Tijekom cijelog dana imamo svježe krafne, prva runda izađe oko pola 10, a zadnja oko pola 5, svakih sat vremena izlaze nove, stotinjak komada u rundi. Rasprodaju se brzinom svjetlosti, baš smo preponosni na njih - ispričala je Mia za Divu prošle godine. 

 

Zaslužila je sve pohvale za stil: Sa samo tri komada do odjevne kombinacije koja nikad ne izlazi iz mode

Serum od četrdesetak kuna koji zaslužuje čistu peticu za suzbijanje akni i uklanjanje tamnih mrlja s lica

Andrea i Vito znaju da se tajna dobrog stila krije u jednostavnosti: Prepišite njihove modne ideje jer su genijalne

Zatvaraju se trgovine i web shop jednog od omiljenih Zarinih "sestrinskih" brendova

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".