Život modela: ljetovanje na zahtjev

Poznate ljepotice su prošli vikend iskoristile da skoknu do egztičnih lokacija, a mi možemo samo uživati u prekrasnim fotografijama Gigi i Belle Hadid, Joan Smalls, Alessandre Ambrosio, Candice Swanepoel, te Kasie Strauss koja je posjetila Bali.
Vidi originalni članak

Dok nas muči promjenjivo vrijeme, pogotovo dosadna kiša, koja nam onemogućava da prošetamo sve one divne proljetne kombinacije koje u ormaru čekaju sunčane dane; možemo bar sanjariti o ljetu pred nama. A maštu nam golicaju fotografije koje su ovaj vikend na Instagramu objavile poznate ljepotice.

Gigi Hadid je ovaj vikend proslavila 21. rođendan. Posjetila je Coachella festival s Taylor Swift, koja joj je u privatnom avionu priredila iznenađenje - rođendansku tortu.

Bella Hahid je sestrin rođendan proslavila s njihovom majkom na plaži u Malibu, te se pritom pohvalila kako Yolanda Hadid još uvijek linijom može konkurirati kćerima.

Joan Smalls je uživala u azurnom moru Bahama, a Kasia Strauss je gola istraživala špilje na Baliju. Alessandra Ambrosio je na Coachelli uživala sa sinom, dok je Candice Swanepoel pokazala svoj trudnički trbuščić.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".