Žena bez parfema je žena bez budućnosti?

U subotu 11. prosinca pronađite poseban paket na kioscima. Uz Divu i Večernji poklanjamo uzorak parfema s.Oliver Pure Sense.
Vidi originalni članak

Žena bez parfema je žena bez budućnosti. Izjava je to slavne i kontroverzne Coco Chanel, žene koja je postavila standarde u ljepoti i modnoj industriji. Njezinu izjavu možda ne bi trebali shvaćati posve doslovno, ali o njoj valja razmisliti.

O važnosti parfema, pogotovo onog prvog raspravljale su mnoge modne kritičarke, a vjeruju da parfem ima neporecivu transformativnu moć i dio su osobnosti. Prvi parfem u dama ima osobitu važnost jer predstavlja trenutak prelaska iz djetinjstva u adolescenciju, a sve u vezi tog prvog parfema ima osobitu važnost. Od izgleda bočice, do samog traga koji ostavlja na našoj koži. Zato je vrlo važno da onaj prvi bude pravi.

Za sve dive koje još uvijek traže svoj pravi, mi poklanjamo uzorak s. Oliver Pure Sense. Za sve nježne žene koje uživaju u cvjetno voćnim notama. Blistava živost bergamota i ananasa osigurava istinsku životnu radost koja uranja u srednju notu cvjetnog, prozirnog karaktera nježnih magnolija, vodenastih listova bambusa i senzualnih ruža i završava u toploj postelji ženstvenog akorda drva i mošusa. Jasan miris koji iznosi vlastitu prirodnost i ženstvenost!

Požurite na kioske po novi broj Dive uz koji vam darujemo s. Oliver uzorak parfema. Samo u subotu 11. prosinca.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".