Zeleno kuhanje

Izvrstan dizajn i pametna rješenja za eko kuhanje genijalan je produkt francuskih dizajnera Lebota i Massipa.
Vidi originalni članak

Upoznajte se s Ekokookom, Faltazijevim čudom od kuhinje koju potpisuju industrijski dizajneri Laurent Lebot i Victor Massip.

Sa željom da ostavljamo što manji ekološki trag na planetu, stvorili su kuhinju koja se temelji na optimalnom gospodarenju otpadom, redukciji potrošnje energije i inteligentnim rješenjima za pohranu.

Ekokook je nastao eksperimentalnim pristupom integracije ekoloških projekata u kućanstva, pa je logično mjesto bila kuhinja, srce svakog doma.

Dizajn sadrži i spremišta za pohranu organskog otpada i posebno spremište za vodu koja se poslije može ponovno koristiti.

Francuski dizajneri Lebot i Massip oduševljavaju svojim inovativnim idejama od 2000., a njihovi radovi se nazivaju atipičnima zbog svojih genijalnih rješenja, dok oni za sebe kažu da su samo - pragmatični.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".