Zavođenje nikada nije bilo slađe

Najfinije višnje iz Kraševih slavonskih višnjika u Kraševoj Griotti...
Vidi originalni članak

Rascvjetana proljetna raskoš Kraševih višnjika svake godine iznova najavljuje bogate i zrele plodove ljeta. Neodoljive višnje i najfinija čokolada. Jedinstveni asortiman Griotte proizvoda pružit će vam vrhunski slatki osjetilni užitak. Kraš je najbolji odabir za slatko iznenađenje -  čudesan spoj tradicije, umijeća, ljubavi i strasti u Griotte slasticama. 

Idealan spoj sočne mediteranske višnje obavijen prepoznatljivom vrhunskom Kraševom tamnom čokoladom koji u sredini iznenađuje aromatičnim alkoholnim punjenjem, čar su Griotta, jedinstvenog deserta iz Kraša koji je omiljen generacijama potrošača. Griotte su jedan od nositelja prepoznatljivog Kraševog imidža, te se i danas proizvode po izvornoj recepturi staroj gotovo 90 godina. Za neponovljive, slatke trenutke užitka prepustite se umjetnosti zavođenja tamne čokolade i sočnog punjenja harmonično sjedinjenih u neodoljivom i nezaboravnom desertu. Zavođenje nikada nije bilo slađe! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".