Zavirite u najljepši izlog u gradu: U omiljenu slastičarnicu Magnoliju stiglo je proljeće

Magnolia je poznata po svojim divnim izlozima, a za ovo su proljeće pripremili još jedan prekrasan izlog koji će poslužiti i kao super Instagram-kulisa
Vidi originalni članak

Uskoro nam stiže mnogima omiljeno godišnje doba i mnogi s nestrpljenjem iščekuju ispijanje proljetnih kava na terasama. Za proljeće je spremna i slastičarnica Magnolia koja nas, osim ukusnim slasticama, uvijek iznova iznenadi prekrasnim izlozima koji su uvijek najljepša najava razdoblja pred nama. Nakon zimskog izloga s bijelim, snježnim kućicama, došlo je vrijeme za proljetnu raskoš u ružičastoj boji

Jasmina Bagarić, vlasnica slastičarnice Magnolia, ispričala nam je nekoliko detalja o ovoj divnoj instalaciji:

- Ideja je bila moja, a realizirala ju je agencija NTS, cvijeće je iz Dobrog partnera. To je proljetna instalacija jer svako godišnje doba nosi svoju priču. Magnolia slastice, gdje sam direktorica i gdje sam, uz majku Rosandu kao prokuristicu poduzeća, prije sedam godina počela raditi ovaj prekrasan, slatki posao koji iz godine u godine sve više raste i stječe sve veći ugled. Bdijemo nad svakim segmentom poslovanja, od kvalitete namirnica, preko proizvodnje pa do načina na koji nastupamo na tržištu. To znači, između ostalog, i uređenje prostora gdje plasiramo naše slastice. Za taj dio poslovanja sam odgovorna ja, a to je, uz marketing, ono što najviše volim. Po rezultatima rada i reakciji naših gostiju vidim da sam apsolutno uspjela.

Jasmina kaže da je pozitivna osoba, puna radosti i optimizma, a ta se radost reflektira i na posao koji radi, okruženje u kojem se nalazi, kao i na dizajn proizvoda koje plasiraju u poslovnicama, interijer, izloge...

- U svemu tome je i jedan veliki osmijeh s kojim moja ekipa i ja radimo i živimo našu Magnoliju, rekla je Jasmina. 

Novi izlog poslužit će kao najljepša Instagram-kulisa, a osim prekrasnog uređenja, u Magnoliji nas čekaju i ukusne slastice kojima je teško odoljeti. 

Jasmina je izdvojila i proljetne novitete uz standardnu postavu - pijana torta kruška u Karizma vrhunskom vinu, oversized išler, slastica koja ostavlja bez daha, napravljena po recepturi u čast davne ljubavi carice Sissi i cara Franje Josipa, obožavana torta Meringue koja je dobila voće kao dodatak da ne bude dosadna, cannoli s pistacijom i Kviki Lols cupcakes nastali u suradnji s Podravkom.

U galeriji pogledajte kako izgleda izlog slastičarnice Magnolia s kojim ćemo dočekati proljeće, ali i ostatak ukusnih deserta kojima ćemo se sladiti cijelo proljeće:

FOTO: Arhiva Dive FOTO: Arhiva Dive FOTO: Arhiva Dive FOTO: Arhiva Dive FOTO: Davor Puklavec/Pixsell FOTO: Davor Puklavec/Pixsell FOTO: Davor Puklavec/Pixsell FOTO: Davor Puklavec/Pixsell FOTO: Davor Puklavec/Pixsell FOTO: Davor Puklavec/Pixsell FOTO: Davor Puklavec/Pixsell FOTO: Davor Puklavec/Pixsell FOTO: Davor Puklavec/Pixsell FOTO: Davor Puklavec/Pixsell FOTO: Davor Puklavec/Pixsell FOTO: Davor Puklavec/Pixsell FOTO: Davor Puklavec/Pixsell FOTO: Davor Puklavec/Pixsell FOTO: Davor Puklavec/Pixsell FOTO: Davor Puklavec/Pixsell FOTO: Davor Puklavec/Pixsell FOTO: Davor Puklavec/Pixsell FOTO: Davor Puklavec/Pixsell FOTO: Davor Puklavec/Pixsell FOTO: Davor Puklavec/Pixsell FOTO: Davor Puklavec/Pixsell FOTO: Davor Puklavec/Pixsell FOTO: Davor Puklavec/Pixsell FOTO: Davor Puklavec/Pixsell FOTO: Davor Puklavec/Pixsell FOTO: Davor Puklavec/Pixsell FOTO: Davor Puklavec/Pixsell FOTO: Davor Puklavec/Pixsell FOTO: Davor Puklavec/Pixsell FOTO: Davor Puklavec/Pixsell FOTO: Davor Puklavec/Pixsell FOTO: Davor Puklavec/Pixsell FOTO: Davor Puklavec/Pixsell

Podsjetimo, slastičarnica Magnolia u Gundulićevoj imala je i najljepši adventski izlog u Zagrebu 2018. godine, prema izboru čitatelja Dive i Večernjeg lista. Jasmina Bagarić tad je izjavila:

- Jako sam sretna i počašćena, baš smo se potrudili i ovo nam je velika nagrada, od srca hvala Večernjem listu, Divi i čitateljima koji su to prepoznali. Ideja za ukrašavanje bila je moja, a u realizaciji mi je pomogao NTS events. Tad su u uređenju prevladavale figure orašara i cvjetne dekoracije na ulazu, a Magnolijin "izlog za sjedenje" dobio je prekrasno adventsko ruho. 

Prvi put odabran najljepši zagrebački izlog: "Ovo nam je velika nagrada!"

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".